Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ons mam zit tot over haar oren in de rotzooi. Volgens de door haar gestelde normen dan. Want als controlfreak zijnde, is ieder stofje dat om haar heen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties: 6 1 witte savooiekool 170 gr boekweit 45 gr boter 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt 300 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: ¼ zeer fijn gesneden savooiekool of sla 8 sjalotten 10 radijsjes 1 rode chilipeper, zonder zaadjes en fijn gesneden 3 el vissaus 3 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGisteravond heb ik ook nog dit heerlijke gerecht gemaakt naast de lekkere Alu Gobi van Sandra. Zo hadden we dus opeens twee vegetarische indiase gerechten die[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVandaag weer eens lekker een simpele maaltijd met als basis een recept van Hannahs en de persoonlijke aanpassingen hierop. Hannahs is een nieuwe webshop in[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVol bewondering ben ik, nog steeds, over de prachtige bladeren van de savooiekool. Als bij de huid van een lachende oudere man/vrouw zie je de diepe rimpels[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlOns mam zit tot over haar oren in de rotzooi. Volgens de door haar gestelde normen dan. Want als controlfreak zijnde, is ieder stofje dat om haar heen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWij zeggen hier altijd groene kool maar meestal wordt er over savooiekool gesproken. Ook als je naar een recept zoekt maak je met savooiekool meer kans. We[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDit jaar vier ik eerste Kerstdag thuis met familie, in totaal 16 personen. Mijn eettafel is te klein voor 16 personen, dus heb ik gekozen voor een buffet.[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDe Römertopf of Romeinse stoofpot is een poreuze, aardewerken schaal met deksel. In deze schaal kunnen allerlei ingrediënten op een gezonde manier bereid[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlMijn zus had zakjes met rijstsmaakmakers uit Japan. Een ervan was om pruimenrijst te maken. Dit zakje met gedroogde vlokken roer je na het koken door de gare[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlSavooiekool : A lleen al voor de bladeren zou je het er mee doen. Prachtig groen , grillig met grove nerven, waarvan de bladen van buiten naar binnen steeds[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlWitte kool, Savooiekool of Chinese kool. Het kan allemaal. Bladeren losmaken en 2 minuten blancheren. In pan gesnipperd uitje, knoflook teentje, tomatenpuree[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlMeneer kwam onverwachts thuis met een vriend. Of die kon blijven eten. “Het is experimenteel hoor!” dek ik mezelf dan altijd vlug in, als ik iets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMan, dit was lekker! Dankzij het langdurig inkoken van vermouth en bouillon blijft er een saus over die bol staat van smaak. Geweldig lekker met de kool. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl