Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 4 handperen 2,5 dl rode wijn 75 gram suiker 2 eetlepels honing 3 eetlepels geschaafde amandelen 100 gram amandelspijs 2 dl slagroom[...]
Bron: smulweb.nlDeelname blog-event april 2011 Erg makkelijk, maar ook erg lekker. voor 3 personen 250 gram pasta, 1 ui , 2 teentjes knoflook, 400 gram fruits de mer, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com"Het ruikt hier naar kerstmis" zei mijn dochter toen deze stoofpeertjes op stonden. En ja, daar had ze helemaal gelijk in en het smaakte ook zo. Wij hebben dit[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlIngrediënten 2 bakken mosselen (a 2 kg) 30 g boter 2 uien (in partjes) 4 stengels bleekselderij (in plakjes) 1 beker slagroom (250 ml) 3 el grove mosterd[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g brioche (zoet brood, 500 g) 50 ml rodebessensap 50 ml marsala (zoete italiaanse wijn) 100 g frambozen 100 g rode bessen 200 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g boter 250 g sjalotten (fijngesneden) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 3 takjes tijm 10 jeneverbessen (gekneusd) 2 laurierblaadjes 300 ml[...]
Bron: ah.nlWeer eens wat anders dan stoofpeertjes met kaneel in rode wijn. De peertjes blijven mooi wit en hebben een zoete, vanillesmaak met een vleugje steranijs! Wij[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl250 gram pasta, 1 ui , 2 teentjes knoflook, 1 bakje fruits de mer (175 gr.), 1 blikje roze zalm, 2 dl slagroom, rode pesto, scheutje witte wijn, allesbinder[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 400 g groene tagliatelle 50 g geschaafde amandelen 2 avocado′s 3 el citroensap 4 zongedroogde tomaten op olie (vaak relatief goedkoop[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 teen knoflook 40 gr.boter 1 (rode)paprika 1/8 l.droge witte wijn 1/8 l.slagroom 350 gr.belegen Goudse kaas 1 eetl.maizena 2 theel.ketchup[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 Varkenshespengebraad van 1 kilogram. 3 soeplepels Dijon mosterd 1 deciliter slagroom 2 sjalotten 1 soeplepel gehakte peterselie 2 deciliter.[...]
Bron: smulweb.nl