Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 4 personen 4 kalfskoteletten peper, zout 1 tl. paprikapoeder 75 gr. boter 4 vleestomaten 4 el. verse ricottakaas 1 el. olijfolie 1 dl. witte port[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Handpeer in 8 schijfjes serranoham, 8 plakjes 100ml Griekse yoghurt paar saffraandraadjes 1 teen knoflook gehakt beetje citroensap scheut[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 dl. witte port 2 dl. appelsap 100 gr. bruine suiker 1/2 tl. gemalen kruidnagel 100 gr. rozijnen 2 mandarijnen in partjes 2-3 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 250 gr verse vijgen 1 sinaasappel 1 citroen 50 gr rietsuiker 5 cl port 1 mespuntje kaneelpoeder 12 dunne plakjes eendenborstfilet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1. 100g Kumquats 2. 50g honing 3. 50g suiker 4. een scheut Port 5. een schuit citroen Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g verse kersen (zonder pit) 4 eetlepels rode port 4 eetlepels fijne kristalsuiker 1 zakje gepelde pistachenoten (55 g) 1 citroen 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 peren 1 el citroensap 4 verse vijgen 6 stengels bleekselderij 2 struikjes witlof 125 ml slagroom 400 g roquefort (kaas) (verbrokkeld) 300[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen 1 sinaasappel 1 kg stoofpeertjes (zak à 1 kg) 40 g suiker 1 laurierblaadje 3 kruidnagels 1 kaneelstokje 750 ml rode port (ruby)[...]
Bron: ah.nlGestoofde Peertjes in Rode wijn Portsaus Ingredienten: 3 pond stoofperen 3 dl water 1 dl rode wijn 1/2 dl port 100 gr suiker 3 lepels honing kaneelstokje[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlOver drie weken is het zover. En omdat smaken verschillen is de High wine die vrijdagmiddag 20 mei plaatsvindt in de Delftse Molen nu te boeken in drie[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlvoor 4 personen 4 x harde appels citroensap klontje boter 2 eetlepels witte basterd suiker glaasje port Voorbereiding Appels schillen, klokhuis verwijderenen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 200 gr verse vijgen 15 gr citroensap 15 gr sinaasappelsap de schil van 1/2 sinaasappel, geraspt 50 gr rietsuiker 5 cl port[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 16 2 a 3 stokbroden 400 ml melk 4 geklopte eieren scheutje olie eetlepel kaneel eetlepel suiker 300 ml water half koffiekopje port[...]
Bron: allrecipes.nl