Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
4 el olijfolie, 8 drumsticks, 2 gesnipperde uien, 1,5 tl gemberpoeder, 1 tl kaneelpoeder, 1 kaneelstokje, 2 teentjes knoflook, ca. 300 ml kippenbouillon, 3[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekkere broodjes uit de Tip van maart 1984 Maak een zacht deeg van: 1,5 dl lauwe melk, 1 el zachte boter, 250 gram bloem, snuf zout, 3 el witte basterd[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com250 gr. tagliatelli, 700 gr. broccoli, 30 gr boter, 30 gr. bloem, 4,5 dl melk, 200 gr. achterham, 75 gr. gerapste belegen kaas, 1 zakje geschaafde amandelen[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor een springvorm van 18 cm. Een klein lief (en lekker) taartje. Deeg: 120 gram boter, 100 gram suiker, 1 klein ei, 240 gram bloem, 1/4 theelepel bakpoeder,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 9 kleine cakejes (vormpjes onderkant 2,5x6 cm) 125 gram boter, 150 gram poedersuiker, 50 gram fijngemalen amandelen, 50 gram bloem, 1 vanillestokje, 125[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 grote ui, 2 preien, 4 varkensfiletlapjes, 4 el. geschaafde amandelen, peper, zout, 4 el. boter, 2 bananen, 2 el. kerrie, 4 el. sherry, 4 el. sojasaus, 4 el.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijk subtiele smaak. Wel een aantal uren laten marineren! 2 tl djinten, 2 tl ketoembar, 2 el kerrie, 2 dl yoghurt, 800 gram kippendijtjes (zonder[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeel lekker, niet al te zoet, rijk deeg Deeg maken van 500 gram bloem, 2,5 ml zout, 7 gram gist, 85 gram basterdsuiker, 100 gram gesmolten boter, 2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn het najaar had ik in Lille een silicone Madeleine-vorm gekocht en nu dan eindelijk eens Madeleines gebakken. Het zijn lekkere, luchtige cakejes geworden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWe hadden rabarber gekregen, maar daar zijn niet zoveel fans van hier in huis (eigenlijk 2 van de 4), dus ik wilde er iets anders mee doen. Het werden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIk krijg de smaak van het zelf broodbakken weer helemaal te pakken. 9 mei heb ik deze heerlijke brioche gemaakt. Harstikke vet deeg, maar toch goed te[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com