Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Voor een divers kaasplankje reken je op ongeveer 30 gram kaas per persoon en uiteraard maak je een eigen keuze uit uiteenlopende kazen; bijvoorbeeld een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen 'tosti' kennen ze in België niet. Ze hebben daar wél een 'croque madame' (dit is een tosti met een spiegelei erop) en een 'croque monsieur' (een tosti[...]
Bron: mangerie.blogspot.comRatatouille. Zo'n mooi woord. En volgens 100 Calorieën (waar ik bovenstaand recept uit pluk) ongeveer 92kcal per portie. Dat is dan mooi meegenomen. Het koken[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBij mijn kook-en bakactiviteiten hebben mijn drie raspen zich in snel tempo redelijk onmisbaar gemaakt. Het nootmuskaatraspje, omdat versgeraspte nootmuskaat[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBoodschappen is "al meer dan 20 jaar de vertrouwde culinaire inspiratiebron voor de klanten van supermarkten die aangesloten zijn bij Superunie" (Boni, Deen,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEr zijn inmiddels zes verschillende smaken van de Vitalu ontbijt- crackers (tarwe, sesam, voltarwe, volkoren en de twee nieuwste: kaas&kruiden en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNadat hier iedereen vorige maand voor een ingezonden streekge- recht door Silke werd beloond met een Antwerpse goodiebag (oh, waarom heb ik niet meegedaan?[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEr kwam iemand eten. En die heeft diabetes. Zowel hij, als het lief als ik, kunnen hier en daar wel wat kilootjes missen (ik zou eens moeten stoppen met...[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen nieuwe cracker in het schap van de Jumbo: Flatbread sticks (waarom kan tegenwoordig toch niks meer in het Nederlands op een verpakking staan?) Het zijn[...]
Bron: mangerie.blogspot.comLangs de kant van de weg stikt het de laatste tijd van de kalebassen en pompoenen. Vooral als je over een Nweg rijdt, zie je de oprit van een (over)ijverige[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHet lekkerste snoepje tussendoor is een dadel. Lekker met je vingers erin peuteren om de pit eruit te halen of klooien met een (aardappelschil)mesje - dat[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWaarom we zo dik zijn? Omdat we troep eten. En ik moet tot mijn schande toegeven dat ik er ècht zin in krijg, bij het zien van bv. deep fried black pudding ,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWat kan een verpakking (nutteloos) mooi zijn. En in het geval van deze chips kon ik de zak zelfs niet laten liggen. Ookal omdat kaas-ui (of cheddar en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comJe kunt 'm niet overal kopen, maar bij Bakkerij Boonzaaijer (Vismarkt 2, Utrecht) zag ik ze weer liggen: de notenvruch- tenbollen (voor een bijna schandelijke[...]
Bron: mangerie.blogspot.comTarte tatin is een makkelijk gerecht om te maken en een indrukwekkend iets om te serveren. Iedereen denkt altijd maar dat 'tarte tatin' per definitie met[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNaast hagelslag, vruchtenhagel ("dames- ondergoed", zei mijn oma daar over), hazelnootpasta (wél duo penotti, maar nooit nutella) en appelstroop (lekker op[...]
Bron: mangerie.blogspot.com