Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten 1 kilo aardappels (kruimig) 1 zak wijnzuurkool (500 g) 2 schaaltjes varkensfiletlapjes (a ca. 250 g) 4 plakken biologische ham (ca. 100 g)[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 kg sucadelappen 2 el boter 2 uitjes 2 wortels 2 laurierblaadjes 1/2 liter rode Port 500 ml runderfond (pot) 4 takjes tijm 3 kleine gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 eetl. olijfolie (Mediterrane)1 ui, gesnipperd2 stengels bleekselderij, in stukjes2 eetl. gehakte peterselie (vers of diepvries) of 2 theel.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1/2 zak pommes culinair (zak a 1 1/2 kg, aardappelen) 4 el olijfolie 2 conference peren 1 stukje port salut (50+ (185 g)) 1 ui (in halve[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kilo aardappels 50 g boter of margarine 2 bakjes Quorn-stukjes (a 175 g) 50 ml port 1 zak rode kool met appel (gekookte, 520 g) 150 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olijfolie 1 voordeelzak barbecue (minikrieltjes (800 g)) 2 uien (in partjes) 2 courgettes (in plakjes) 1 teen knoflook (in plakjes) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 zakken herfstaardappelen (a 450 g) 1 struik bleekselderij ((ca. 600 g), in stukken van 5 cm) 3 rode uien (in zessen gesneden) 2 tenen[...]
Bron: ah.nlGroene asperges met een flensje van aardappel- & boekweitmeel en een garnering van kastanjechampignons & oesterzwammen met salie (2 personen) Wat je[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlvoor 4 personen 1kg kruimige aardappelen (puree van maken) 500 g paddenstoelen ( evt.diverse soorten) in stukken snijden) 1 middelgrote ui, snipperen) 30 g[...]
Bron: smulweb.nl4 kalkoenfilets van circa 150 gram elk 16 schoongemaakte sjalotjes 2 eetlepels suiker 1 eetlepel rode wijnazijn 2 glazen rode port 50 gram boter om in te[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 eiwit 200 gram mascarpone 250 ml slagroom 250 gram aardbeien 4 eetlepels suiker 2 eetlepels kersenconfiture 50 ml rode port ½[...]
Bron: smulweb.nl4 kalkoenfilets van circa 150 gram elk 16 schoongemaakte sjalotjes 2 eetlepels suiker 1 eetlepel rode wijnazijn 2 glazen rode port 50 gram boter om in te[...]
Bron: smulweb.nlVarkensvlees (bv varkensoesters of filetlapjes) 1 dl. bouillon, 100 gr. witte druiven, 3 eetlepels port, 3 eetlepels room, 1 eetlepel gehakte peterselie en[...]
Bron: smulweb.nlIn dit gerecht presenteren wij pompoenstoof met gekruide blokjes, voldoende voor 4 personen en in ongeveer een half uurtje te bereiden. Een erg lekker[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nl