Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Via mijn ouders kreeg ik van een neef een kist Rubens appels. 't Waren appels met 'een plekje', maar dat geeft niets voor de moes. Niet dat ze alleen daar nog[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comIk weet niet via welke link of site ik er op kwam, maar bij het zien van deze gehaakte sfeerlichtjes begonnen mijn vingers te kriebelen. Toen ik net zo oud[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comDit brood is de jongste uitdaging van de Bread Baking Babes. Ik was werkelijk van plan om op tijd iets in te leveren, maar ik ben helaas een dag te laat. De[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comEen eenvoudig, maar o zo fijn koekje! Voor circa 30 koekjes: 250 gram roomboter 190 gram fijne kristalsuiker 2 zakjes vanillesuiker 375 gram zelfrijzend[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comZo makkelijk te maken en een ware traktatie: Bramentova! 1000 gram bramensap 500 gram geleisuiker 1=1 Zet de gewassen bramen op in drassig water (zoveel water[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comDe wind van de afgelopen dagen heeft flink huisgehouden in mijn moestuintje van amper 20 vierkante meter. Vooral de rabarberplanten hebben er flink onder[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comDit brood is de jongste uitdaging van de Bread Baking Babes. Ik was werkelijk van plan om op tijd iets in te leveren, maar ik ben helaas een dag te laat. De[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comVanmiddag, bij een plattelandswinkel in het Groene Hart, stuitte ik op een handgeschreven kaartje bij de bananen dat er ook bananen werden verkocht die[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comWanneer je een hap neemt van deze muffins, vind je de amandelspijs in kleine stukjes terug en de citroen geeft net wat extra smaak. De baktijd is voor zowel[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comEen tijdje geleden vroeg ik jullie wie de naam wist van de enorme struik die bij ons in de tuin staat. Een aantal noemde de Prunus Cerasifera al, maar[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comVoordat ik dit recept op de site Taste tegenkwam, had ik nog nooit van pikelets gehoord. Het zijn uiteindelijk gewoon kleine pannenkoekjes die in Australië,[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comHet deeg voor deze biscuits kan het best klaargemaakt worden in een keukenmachine, zodat het deeg zo koel mogelijk blijft. Die heb helaas ik niet, maar ik heb[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comWanneer ik een gerecht met rijst klaarmaak, kook ik regelmatig wat extra rijst om dit brood te kunnen bakken. Naast dat dit brood heerlijk geurt en smaakt,[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comDe naam van dit brood doet vermoeden dat het gaat om een brood van volkorenmeel, maar dat is maar ten dele waar: het brood bestaat voor 1/3 deel uit[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comUit hetzelfde hoofdstuk waaruit Rustic Grains Bread komt, komt dit recept. Ook deze heb ik iets aangepast en wederom een heerlijk brood. Dit brood is gebakken[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comIedere maand verschijnt er bij onze dorpssuper een nieuw nummer van het gratis blad 'Boodschappen' . Regelmatig haal ik hier recepten (en tips) uit en zo ook[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.com