Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Sinds we kippen hebben zijn we erachter gekomen dat je met eieren de lekkerste gerechten kunt maken. We hebben eigenlijk nooit te veel eieren. Natuurlijk[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe lekkerste recepten ontstaan bij toeval, zo ook deze. Venkel is vrij sterk van smaak en combineert erg goed met prei. Door wat crème fraîche toe te voegen[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe tarte tatin met appel kent iedereen, maar deze klassieker kan ook heel goed met ander fruit. Wij maakten hem deze keer met rabarber uit eigen tuin.[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet is best wel wat werk , er gaan heel wat ingrediënten in en het moet best lang stoven, maar het is zó lekker . Wij maken het altijd voor 2 dagen, de ene dag[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frEen van mijn favoriete gerechten met kip. Kip in ketjapsaus. Het is makkelijk te maken en ook nog eens snel klaar. Ideaal wanneer je niet zoveel tijd hebt om[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe herfst is zo slecht nog niet. Ik begin dit jaargetijde steeds meer te waarderen. Vooral de natuur speelt daar een grote rol in. En sinds we in Frankrijk[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDit was de laatste week van de herfst, de feestdagen staan voor de deur en de winter is begonnen. Wij zijn dol op stamppot en zo vlak voor kerst is dat een[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDit zijn ze, de tien best bekeken recepten van het afgelopen jaar. Het verrassende van deze top 10 is dat er slechts één zoet gerecht in voorkomt, namelijk de[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frRoerbak spruitjes Groentes nemen een steeds belangrijkere plek in op het menu. Waar ze eerst nog goed waren voor een bijrol -naast vlees of vis- spelen ze nu[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frOnze vriezer moet leeg. Alles moet op voordat er weer nieuwe voorraad in mag. Afgelopen weekend kwamen ontdooiden we een stuk vis, garnalen en spinazie. De vis[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe natuur is aardig in de war. Week 2 van het nieuwe jaar is net voorbij. Sneeuw en vorst, snert en hutspot zouden normaal gesproken de hoofdrol spelen in[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frMet behulp van onze 'bassine a confiture' hebben we al heel wat jam gemaakt. Deze pan van koper, speciaal voor jam en gelei, is erg handig voor het maken van[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frWij hebben een buurjongen (10 jr) die het liefst de hele dag buiten is. Hij zoekt graag paddenstoelen of hij vist. En dat doet hij zo goed, dat hij regelmatig[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frClafoutis is een klassiek Frans streekgerecht uit de Limousin. Je maakt het met verse kersen en een pannenkoekenbeslag. Het beslag kun je desgewenst nog[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frWat een luxe, even het bos in (5 minuten lopen van huis) en dan terug komen met een paar honderd gram paddenstoelen. En dat elke week vanaf juni! Deze ragout[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDat je deze kleine kooltjes niet te lang moet koken weet iedereen zo langzamerhand wel, toch? Even kort blancheren en dan roerbakken, zo zijn ze het lekkerst.[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDeze saus geeft je een lekker zomers gevoel. Hij past goed bij falafel, maar is ook lekker om bij vlees van de barbecue te serveren. Ontzettend makkelijk en[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr