chinese tomatensoep smulweb | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | vistaart jamie oliver | aardbeiensoep met citroensorbetijs | honig ovenschotel provencaal | boerenkool ovenschotel vegetarisch
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder rivierkreefjes sint jacobsschelp aubergine

Gevonden 19 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Bouillabaisse

Ingrediënten Porties : 12 175 ml olijfolie 2 uien, in dunne ringen 2 preien, gesneden 3 tomaten, geschild, ontzaad en in stukjes 4 teentjes knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Mediterraans vispannetje

voor 4 personen 500 gram visfilet als rode snapper - zeeduivel - zeebaars - makreel - 500 gram garnalen - snufje saffraandraadjes - 3 eetlepels olijfolie -[...]

Bron: smulweb.nl

Snoekbaars

voor 4 personen 600 g snoekbaarsfilet 4 tomaten 100 g sjalotten 2,5 dl witte wijn 5 dl visfumet 150 g boter 1 bosje peterselie, fijngesneden peper en zout[...]

Bron: smulweb.nl
TVL Koken met Jantje

Vandaag maakt Jantje gebakken zeebaars in chorizo met tomaten, rucola risotto en gebakken gamba klaar. Kijk voor meer informatie op www.tvl.nl.

Waterloop #5 Vis (makreel, zalmforel, rode[...]

Waterloop #5 Maarten Kolk & Guus Kusters Vis (makreel, zalmforel, rode poon, zeebaars, wijting) Autonoom object 70 x 125 x 2,5 cm bamboe, katoen geweven, gep...

Provençaalse witte-wijnmarinade

Ingrediënten ½ citroen (schoongeboend) 2 dl witte wijn ½ eetlepel witte-wijnazijn 1 eetlepel tijm (fijngehakt) 1 eetlepel verse rozemarijn[...]

Bron: ah.nl
Maleisische barbecuekruiden

Ingrediënten ½ theelepel gemalen kardemom (specerijen) 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel gemalen komijn (djinten) ½[...]

Bron: ah.nl
Romige zuurkool met zeebaars

Dit gerecht heb ik een keer bij mijn ouders gegeten en dat was heerlijk. Toen ik zeebaars bij de visboer meenam was het snel gekozen aangezien ik ook nog een[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Geblakerde Cajun visfilet

Zeebaarsfilets, lekker dik bestreken met eigengemaakte Cajunkruiden. Ingrediënten: 125 gr boter 6 visfilets, zoals zeebaars, red snapper 2 el Cajunkruiden 2 tl[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Bouillabaisse

1.5 kg zeevis selderij peterselie 5 worteltjes 1 ui 1 venkelknol 4 a 5 tenen knoflook 1 a 2 laurierblaadjes 10 cm citroenschil saffraan 1 ui 4 a 5 ontvelde[...]

Bron: smulweb.nl
Bouillabaisse

2 l visbouillon 2500 g vis en hele schaaldieren olijfolie gesnipperd ui venkelgroen 3 geplette teentjes knoflook 1 laurierblad 3 ontvelde gehakte tomaten 1[...]

Bron: smulweb.nl
Moqueca de peixe e camar?o

voor 4 personen 350 g rauwe gamba′s ongepeld, 500 g filets van roodbaars of zeebaars, sap van 1 limoen, 1/2 el zeezout, 2 el bloem, 2 el olijfolie, 1 ui[...]

Bron: smulweb.nl
Dorade of zeebaars van de grill

Per persoon: een kleine dorade of zeebaars. 2 teentjes knoflook, basilicum, oregano, zout en olijfolie. Voorbereiding Snijd de knoflook fijn, en doe in een[...]

Bron: smulweb.nl
op vel gebakken zeebaars met pastinaak wortel[...]

voor 4 personen 4 zeebaars filets +- 125g. met vel. 3 wortelen 2 pastinaken 1/8 knolselder glaasje witte wijn 200 ml room 1 sjalot laurier peper zout 25 gram[...]

Bron: smulweb.nl
psari plaki

voor 4 personen 1 zeebaars van 1,5 kg of een andere vis in z′n geheel 3 uien 4 vleestomaten peterselie 1 citroen 1 theelepel zout 1/2 theelepel oregano[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy