Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
Erg smaakvol, al zeg ik het zelf. Gewoon weer zo'n eenvoudig bijgerechtje dat regelmatig op tafel gezet wordt. Verwarm vier eetlepels olijfolie samen met twee[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comOok de Intratuin doet al een tijdje mee aan de eetbare tuin en had zelfs twee maanden geleden aubergineplanten in de reclame. Het moet niet gekker worden! Ik[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com'Zeg Tanja, wanneer zien wij jou nou eindelijk eens op Twitter verschijnen? Het is daar best aangenaam toeven in het gezelschap van culi's als @... ,' etc.[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comZo'n bloemkool, dat gaat bij mij nooit in een keer op. Daarom is het leuk om het bloemkoolrepertoire uit te breiden zodat de volgende dag, of de dag daarop,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comVrijdagavond togen we naar Waver, onder de rook van Amsterdam tussen Vinkeveen en Ouderkerk aan de Amstel, om 'het groepsgevoel te bevorden'. Nu kun je tich[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comVerleden jaar, om precies te zijn 15 september 2010, schreef ik dat we absoluut terug zouden gaan naar Restaurant As. En we kwamen dus terug met hetzelfde[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comBedrijfsoperationeel raad ik het iedereen af om tuinbonen op het balkon op te kweken. De kosten (lees: goede aarde, bemesting, bewatering en verzorging) wegen[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHet zal je maar gebeuren: met een grote knal vloog de buitenste glasplaat van de ovendeur er uit. Duizenden stukjes veiligheidsglas op de keukenvloer.[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHet ziet er uit als rijst maar het is pasta. Ik heb dit voor het eerst, enkele jaren geleden alweer, gegeten in een Grieks restaurant in -notabene- voormalig[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comSpontaan werd besloten om mosselen te eten. Wie met vriend Bart mosselen eet, laat dat geheel aan hem over. En daar heb ik, ook in mijn eigen keuken, totaal[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comOp het potje van deze plant staat: citrus aurantium var. aurantium . Wie deze Latijnse naam door de googlemachine gooit, komt al snel op pagina's over zure[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comUit de keuken van Arden besteedde laatst een blog over Hasselback aardappelen en dat moest mij meteen denken aan de laurieraardappelen die ik al in geen[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comEr lag nog een ambachtelijke rookworst van Waterlant's Weelde in de koeling en die moest op. Dat moest dus wel een stamppotje worden want ik eet eigenlijk[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comGisteren zag ik bij de zojuist geopende 'Estafette de biologische eetwinkel van Amsterdam Zuid' (wat een belachelijke naam trouwens) gele bieten liggen. Die[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comVerleden week heb ik voor mijn doen tamelijk veel pannenkoekvarianten gegeten in Frankrijk. We zaten een weekje ten noordoosten van Reims, zo tegen de Franse[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comGisteren maakte ik voor de rauwe groentenschotel bagna cauda maar besloot er nog een andere groentendipper bij te serveren. Ik had namelijk nog een stukje[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com