Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 2312 recepten
Ingrediënten 2 sneetjes oud witbrood 2 el olijfolie 8 sjalotten 2 el boter 100 ml witte wijn 1 el gedroogde tijm 4 kalfsoesters (op kamertemperatuur) 15[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 courgettes 1 grote ui (gesnipperd) 3 eetlepels olijfolie 1 dikke plak ham ((100 g), in kleine blokjes) 1 bakje hüttenkäse (200 g) 1[...]
Bron: ah.nlAltijd mooi, dit soort recepten die groente op een originele manier gebruiken. In deze gebakken koekjes (of het Engelse ‘fritters’ – klinkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 2 aubergines (Ã ca. 300 g) zout 30 g pijnboompitten 2 uien 2 teentjes knoflook 4 takjes peterselie 6 eetlepels olijfolie 1 blik[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 30 g boter 2 eetl. olijfolie 500 g uien, in dunne ringen 2 theel. fijne kristalsuiker 300 g haasbiefstuk, in plakjes van 2 cm[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 uien (fijngesnipperd) 2 teentjes knoflook (geperst) 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel tomatenpuree 1 theelepel gemalen kruidnagel 1 blik[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 900 g jonge, nieuwe aardappelen, geschrapt 4 kalfsoesters, à circa 150 g, plat geklopt tot ze circa 5 mm dik zijn 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlDoorgaans bestel ik in een restaurant een visje met saus. Soms laat ik mij verleiden tot het vispannetje. In Nederlandse restaurants krijg je vaak drie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen -1 wild kokijn (panklaar) -olie en boter -200 g buikspek in blokjes -300 g blanke champignons (in vieren gesneden) -2 sjalotten (fijn[...]
Bron: smulweb.nlIk zal het maar eerlijk zeggen. Ik wil met dit recept vooral even de schorseneren in de spotlights zetten. Want zeg nou zelf; hoe vaak heb je die in het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 5 plakjes deeg voor hartige taart (pak 10 plakjes, diepvries) 500 g champignons (bakje à 250 g, biologisch) 1 ui 2 el zonnebloemolie 30 g[...]
Bron: ah.nlLekker (na)zomers gerecht... - 450 g rijpe tomaten, zonder harde kern, in dikke parten - 390 g paellarijst - 2 tl (gerookte) paprikapoeder - flinke mespunt[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlvoor 4 personen 1 pot bruine bonen 1 pd rundergehakt 1/4 salami worstje, in dobbelsteentjes gesneden 2 preien, alleen het wit, in ringen gesneden 3 bosuitjes,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 85 gram gedroogde shiitake paddestoelen, in plakjes gesneden 960 ml water 600 gram pompoen, in blokjes 2 eetlepels olijfolie 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen - 1 ½ kg aardappelen (kruimig) - 200 gram gemengde sla - ½ bosje lente ui - ½ bosje peterselie - ½ camembert - 50[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 grote rode paprika's, gegrild (zie blz. 87) 4 middelgrote aubergines (totaal 1½ kg) zout 4 eetl. olijfolie 2 grote uien,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 500 g pompoenvlees - 600 g gehakt - 400 g aardappelen - 2 uien - 1 ei - 2 eetl. room of melk - 2 eetl. olijfolie - 1 eetl. mosterd - 3 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlDit recept is van mijn favoriete receptenschrijfster Florine Boucher . De Franse en Italiaanse keuken zijn haar 'geboortegronden.' Ze heeft vanaf 1988[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 1 personen 2 gekookte aardappelen 1/4 ui 2 eieren melk zout peper basilicum peterselie margarine of boter Hulpmiddelen Dit recept is op een persoon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Engelse muffins/plakken brioche (of 8 stuks toast) 8 plakken ham 8 eieren 3 eierdooiers 200 g spinazie verse kervel of peterselie 2 el azijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 900 g kruimige aardappelen, schoongeboend 1 grote prei, circa 225 g, in ringen gesneden 2 el halfvolle melk 2 tl grove mosterd[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 pakje aardappelpuree naturel en maken volgens gebruiksaawijzig of aardappelen zelf koken, stampen met melk en boter. Roer onderstaande[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg iets kruimige aardappelen 600 g gesneden prei (zak à 300 g) 4 eieren 200 g rauwe ham flinterdun (pakje à 100 g) 20 g platte[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 kg vastkokende aardappelen, 5 sjalotjes, 2 el. olijfolie, 2 fijngehakte teentjes knoflook, 2 dl melk, 2 dl blue band finesse voor te koken,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 1 in stukken verdeeld konijn van 1 kg 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 1 uitgeperst teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nl