Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 2 personen 2 blikjes linzen (à plm. 340 gr) of 250 gram linzen zelf koken volgens gebruiksaanwijzing op het pak (plm. 20 min koken!) 4 plakken[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 20 2 kroppen ijsberg- of Romaanse sla 225 ml Italiaanse saladedressing 500 gr dungesneden en gezouten Italiaanse ham 900 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 stengel prei, het witte deel alleen, in dunne ringetjes gesneden 1 kleine ui, fijngesneden ½[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram kipfilet 2 eetlepels olijfolie of olie van de gedroogde tomaten (nog lekkerder!) Plm. 75 gram Parmaham in reepjes gesneden 3 blaadjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 rode parikas, sap van 1/2 citroen, 100 ml geurige olijfolie, 1 sjalotje heel fijn gesnipperd, 1 blik artisjokharten uitgelekt, 8 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pizzadeeg: 15 g verse gist* 0,5 theel. suiker* 1,8 dl handwarm water* 225 g bloem* snufje zout* 2 eetl. olie* Vulling: geraspte Parmezaanse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pizzadeeg: 15 g verse gist* 0,5 theel. suiker* 1,8 dl handwarm water* 225 g bloem* snufje zout* 2 eetl. olie* Vulling: geraspte Parmezaanse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 rode parikas, sap van 1/2 citroen, 100 ml geurige olijfolie, 1 sjalotje heel fijn gesnipperd, 1 blik artisjokharten uitgelekt, 8 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram kipfilet 2 eetlepels olijfolie of olie van de gedroogde tomaten (nog lekkerder!) Plm. 75 gram Parmaham in reepjes gesneden 3 blaadjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg witte asperges 1 el suiker 1 el olijfolie 250 g groene tagliatelle 1 ui (gesnipperd) 150 g Parmaham (in reepjes) 125 ml crème fraîche[...]
Bron: ah.nlDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is aspergetijd, tijdens de vakantie in Oostenrijk heb ik een kookboekje gevonden met diverse inspirerende 'spargelrecepte'. Het witte aspergeseizoen is[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlHet oorspronkelijke recept van Allerhande gaat uit van kabeljauwhaasjes, maar die waren niet voorradig dus heb ik pangahaasjes genomen. En dat pakte goed uit,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl8 kleine, dunne plakken Parmaham zonder vetrandje 175 gram gekookte beoren-achterham 1 dl gevogeltefond 200 gram Mascarpone 1/8 liter slagroom 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Kerstomaatjes, fetablokjes,zalm,tomatenpuree,creme fraiche, sjalotje, bieslook,zout, peper, ongevulde soesjes, kant en klare pannenkoekjes,[...]
Bron: smulweb.nl