Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Vulling: 500 gram visfilet (kabeljauw, koolvis, e.d.); 500 gram Garnalen 250 gram champignons 1 ui 1 groene 1 rode paprika pakje mihoen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De vis 800 gr kabeljauwfilets, schelvis of koolvis mag ook 1 kopje bloem 3 eieren 2 kopjes paneermeel 2 el halfvolle melk ¾ t zeezout[...]
Bron: smulweb.nlIk had nog een pak bakkeljauw (gezouten kabeljauw) in de voorraadkast waarvan de tenminste houdbaar datum akelig dichtbij kwam. Gisteren een recept voor[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com"I need something dazzling," zei zij in overbodig Engels. Maar zo is het en ik neem mijn toevlucht tot een indrukwekkende creatie van Roald Dahl, gelauwerd[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen Voor het beslag: 1 flesje Pils van 33 cl. NB Let op Pils, géén ander bier want dat gaat fout 3 koppen zelfrijzend bakmeel 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 paprika (rood,geel,groen) 1 ui 2 teentjes knoflook 750 gr tomaten 20 ongekookte ongepelde grote garnalen. 500 gr visfilet (kabeljauw) 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 paprika (rood,geel,groen) 1 ui 2 teentjes knoflook 750 gr tomaten 20 ongekookte ongepelde grote garnalen. 500 gr visfilet (kabeljauw) 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlIk had dit recept eigenlijk met valentijnsdag moeten plaatsen, kijk dan hoe lief zo'n hartje van garnalen is. En ja dat is dus echt wel een hartje.[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIk, die nog steeds vis aan het leren eten is, vond het heerlijk deze variatie op fish 'n chips! Zo stond ik dus sinds lange tijd weer eens bij een visboer, nog[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlBrrr wat een kou vandaag zeg, die wind maakt het echt niet lekker buiten. Het zonnetje schijnt dan wel, maar behaagelijk buiten is het niet. Wat zullen we[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlDe titel is nogal misleidend, want nadat de kabeljauw 48 uur heeft geweekt, is een korreltje zout nog ver te zoeken. Het is echter een heel typisch product in[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beBouillabaisse Bouillabaisse is een Frans gerecht wat door vissers werd gekookt op het strand Er werd vis gebruikt die niet verkocht werd Het is wel de bekenste[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlDe titel is nogal misleidend, want nadat de kabeljauw 48 uur heeft geweekt, is een korreltje zout nog ver te zoeken. Het is echter een heel typisch product in[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.be