Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 70 recepten
voor 2 personen 10 asperges 10 grote gamba`s ongepeld 1 grote moot zalm 1/2 kilo kruimige aardappelen 30 gr zeekraal 4 el slagroom roomboter +/- 300 ml melk 1[...]
Bron: smulweb.nlI dyllischer uitzicht op de Oosterschelde, dan daar op het prachtige terras van ’t Oliegeultje te Burghsluis, kan een mens zich niet wensen. Toen wij er[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen Ingrediënten voor de loempia’s: 12 middelgrote, gepelde gamba’s (ca. 15 g/stuk) 4 loempiavellen 2 sjalotten (50 g) 3[...]
Bron: smulweb.nl"I need something dazzling," zei zij in overbodig Engels. Maar zo is het en ik neem mijn toevlucht tot een indrukwekkende creatie van Roald Dahl, gelauwerd[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk kwam er een paar maanden geleden al eens langs en werd toen gegrepen door het prachtige gebouw en het zomerse terras langs de Waal, maar omdat er toen geen[...]
Bron: mangerie.blogspot.com" Landmarkt is een overdekte marktplaats met lekker en goed eten voor iedereen". De loods waar 'vers' direct van de boer, tuinder, slager, visboer en bakker[...]
Bron: mangerie.blogspot.comGarnalen zijn lekker, maar wel eng. Je kunt er doorheen kijken, zoals bij sommige bejaarden. Dan zie je, dwars door dat hangende zeildoek van vlees heen, de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHeel vroeger geloofde ik nog. Dat God bestond en dat AH zijn boodschappen louter uitstalde om de consument te plezieren. Dat je brood bij de bakker moest[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com300 g. gepelde garnalen 1 pond tomaten 1,5 kg. mosselen 1 pond peentjes 750 g. gamba` s 1 prei 1 pond inktvis 3 uien 1 pond borrelhapjes (tv-sticks kip) 3[...]
Bron: smulweb.nlDoorgaans bestel ik in een restaurant een visje met saus. Soms laat ik mij verleiden tot het vispannetje. In Nederlandse restaurants krijg je vaak drie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 6 personen - 450 gr riso Canaroli (of een speciale paellarijst, iig een type met een kooktijd van 16-18 minuten -1350 ml (zelfgetrokken) visbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 reuzen gamba s; peper, zout en cayennepeper; gemengde sla; 4 kerstomaatjes. Voor de marinade: olijfolie; fijngehakte peterseliestengels; 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten voor de loempia’s: 12 middelgrote, gepelde gamba’s (ca. 15 g/stuk) 4 loempiavellen 2 sjalotten (50 g) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el bak en braad olijfolie (Oil & Vinegar) 2 uien, fijngesneden 2 tenen koflook, fijngesneden 1 zakje Paella kruiden (Oil & Vinegar) 250g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 olijfolie om in te bakken 5 pronkbonen 2 teentjes knoflook 1 inktvis, schoongemaakt en gesneden 1 grote tomaat 8 reuzengarnalen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 24 gamba’s olijfolie 2 tenen knoflook, gepeld en fijngesnipperd 50 gr. gesnipperde sjalot 1 dl. witte wijn of droge sherry 4 dl.[...]
Bron: allrecipes.nlVanaf deze week zal de inhoud van mijn blog anders worden dan voorheen. Hier leg ik woensdag meer over uit. Er zullen minder recepten verschijnen, maar ik zal[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.com