Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
De Iraanse buurvrouw had haar bedenkingen toen ik op de eerste tropische zomerdag van het jaar een winterse fesenjan ging maken en bij haar nog even de laatste[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMet een knipoog naar falafel. Hoewel falafel veel steviger is. Deze balletjes doen meer aan kroketten denken: knapperig korstje en een zachte binnenkant. De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat is bloemkool toch een dankbare groente! Voeg wat smaken toe en je zou haast niet doorhebben dat je een hele bloemkool opeet. Dit is dan ook een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPasta met pesto is een overbekende klassieker, en dat geldt ook voor de toevoeging van sperziebonen (en soms ook met aardappelblokjes). Deze variant leunt daar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNou ja, huwelijkskoekjes... zo noemen ze deze koekjes in Amerika, maar in Mexico hebben ze er nog nooit van gehoord. Polvorones. Die kennen ze wel. En die[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlUit de oven? Jawel mensen, het werkt, en laten we wel zijn: je doet het natuurlijk voor het vet. Gefrituurde falafel zijn dan wel lekker, maar vet. En dat kan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDus... Ik had na die lekkere varkensstoof van het vorige blog nog een heel pak gele spliterwten over. Na kort googelen kwam ik erachter dat je daar nog van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor een onverwachte borrel stampten we deze pesto in de vijzel bij elkaar met wat er in de voorraadkast stond en samen met een tomatentapenade verdween het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMet het einde van 2017 in zicht, is het tijd geworden voor de jaarlijkse tradititie van lijstjes maken. Voor Eerst Koken betekent dat een overzicht van de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is niet de slankste vleesvervanger, maar wel gezond, en qua smaak helemaal niet gek. Ik heb dit nu al een paar keer tot grote tevredenheid gemaakt in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWorstjes of gehaktballetjes gemaakt van brood en kaas worden al heel lang gemaakt. In het Groot Vegetarisch Kookboek van Catenius van der Meijden uit 1912[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl…of visballetjes, zoals wij thuis zeggen, maar nuggets spreekt toch wat meer tot de verbeelding. Mijn kinderen zullen wel niet de enige zijn die pure vis[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen leuk voorgerechtje voor een etentje in de herfst of winter! Niet 100% vegetarisch, omdat er geen vegetarische roquefort bestaat (deze kazen worden met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl