vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder balsamico makreel

Gevonden 78 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Asperges met zalm, gamba`s en zeekraal

voor 2 personen 10 asperges 10 grote gamba`s ongepeld 1 grote moot zalm 1/2 kilo kruimige aardappelen 30 gr zeekraal 4 el slagroom roomboter +/- 300 ml melk 1[...]

Bron: smulweb.nl
Paella

voor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]

Bron: smulweb.nl

Loempia met sjalot en gamba’s

voor 4 personen Ingrediënten voor de loempia’s: 12 middelgrote, gepelde gamba’s (ca. 15 g/stuk) 4 loempiavellen 2 sjalotten (50 g) 3[...]

Bron: smulweb.nl
Mediterrane Kabeljauwschotel met Gamba`s !!

voor 2 personen 400 gr verse kabeljauwfilet 8 grote Gamba`s 4 trostomaten 2 uien 4 teentjes knoflook ½ rode paprika ½ groene paprika ½[...]

Bron: smulweb.nl
Henrike's Gambaspies met hete tomaatsaus

voor 4 personen 500 gram rauwe gamba?s 4 roma tomaten 6 tenen verse knoflook 2 eetlepels fijngehakte verse peterselie ? eetlepel olijfolie 1 vers rood[...]

Bron: smulweb.nl
Noorse vispudding met gambasaus

"I need something dazzling," zei zij in overbodig Engels. Maar zo is het en ik neem mijn toevlucht tot een indrukwekkende creatie van Roald Dahl, gelauwerd[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
BLACK TIGERS

Garnalen zijn lekker, maar wel eng. Je kunt er doorheen kijken, zoals bij sommige bejaarden. Dan zie je, dwars door dat hangende zeildoek van vlees heen, de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Paella met kip en vis

300 g. gepelde garnalen 1 pond tomaten 1,5 kg. mosselen 1 pond peentjes 750 g. gamba` s 1 prei 1 pond inktvis 3 uien 1 pond borrelhapjes (tv-sticks kip) 3[...]

Bron: smulweb.nl
Paella de Mandisco

voor 6 personen - 450 gr riso Canaroli (of een speciale paellarijst, iig een type met een kooktijd van 16-18 minuten -1350 ml (zelfgetrokken) visbouillon[...]

Bron: smulweb.nl
Vispannetje met aardappel, paprika en ui

Doorgaans bestel ik in een restaurant een visje met saus. Soms laat ik mij verleiden tot het vispannetje. In Nederlandse restaurants krijg je vaak drie[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Brik met gamba-tonijnvulling

voor 4 personen 1 pak filobladerdeeg (diepvries) 1 grote aardappel 1 bakje gambas (200 g) 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 2[...]

Bron: smulweb.nl
Loempia met sjalot en gamba’s

voor 4 personen Ingrediënten voor de loempia’s: 12 middelgrote, gepelde gamba’s (ca. 15 g/stuk) 4 loempiavellen 2 sjalotten (50 g) 3[...]

Bron: smulweb.nl
Paella

voor 4 personen 2 el bak en braad olijfolie (Oil & Vinegar) 2 uien, fijngesneden 2 tenen koflook, fijngesneden 1 zakje Paella kruiden (Oil & Vinegar) 250g[...]

Bron: smulweb.nl
Klassieke paella

Ingrediënten Porties : 8 olijfolie om in te bakken 5 pronkbonen 2 teentjes knoflook 1 inktvis, schoongemaakt en gesneden 1 grote tomaat 8 reuzengarnalen,[...]

Bron: allrecipes.nl
Gambapannetje

Ingrediënten Porties : 8 24 gamba’s olijfolie 2 tenen knoflook, gepeld en fijngesnipperd 50 gr. gesnipperde sjalot 1 dl. witte wijn of droge sherry 4 dl.[...]

Bron: allrecipes.nl
Mediterrane Kabeljauwschotel met Gamba`s !!

voor 2 personen 400 gr verse kabeljauwfilet 8 grote Gamba`s 4 trostomaten 2 uien 4 teentjes knoflook ½ rode paprika ½ groene paprika ½[...]

Bron: smulweb.nl
Noodlesoep

Al een paar keer heb ik aangegeven dat ik niet zo fan van de Oosterse keuken ben, was is misschien een betere bewoording. Toch zijn er een aantal gerechten die[...]

Bron: 365dagenallergie.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy