Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 2595 recepten
Ik zal het maar eerlijk zeggen. Ik wil met dit recept vooral even de schorseneren in de spotlights zetten. Want zeg nou zelf; hoe vaak heb je die in het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 5 plakjes deeg voor hartige taart (pak 10 plakjes, diepvries) 500 g champignons (bakje à 250 g, biologisch) 1 ui 2 el zonnebloemolie 30 g[...]
Bron: ah.nlIk heb zin in gehaktballen (dat heb je soms), maar misschien eens een keer wat minder vlezige gehaktballen. Niet zo zwaar, zeg maar, maar licht verteerbaar.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten 2 courgettes 1 grote ui (gesnipperd) 3 eetlepels olijfolie 1 dikke plak ham ((100 g), in kleine blokjes) 1 bakje hüttenkäse (200 g) 1[...]
Bron: ah.nlAltijd mooi, dit soort recepten die groente op een originele manier gebruiken. In deze gebakken koekjes (of het Engelse ‘fritters’ – klinkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten: - 4 grote aubergines - olijfolie - zeezout en zwarte peper Voor de vulling: - 1 grote rode ui - 3 el olijfolie - ½ tl zout (naar smaak) -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 900 g jonge, nieuwe aardappelen, geschrapt 4 kalfsoesters, à circa 150 g, plat geklopt tot ze circa 5 mm dik zijn 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 sneetjes oud witbrood 2 el olijfolie 8 sjalotten 2 el boter 100 ml witte wijn 1 el gedroogde tijm 4 kalfsoesters (op kamertemperatuur) 15[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g bacon 2 tenen knoflook 1 ui 2 el olijfolie 4 geroosterde rode paprika's 5 eieren 450 g aardappelblokjes (minidobbeltjes) 1 el verse[...]
Bron: ah.nlDoorgaans bestel ik in een restaurant een visje met saus. Soms laat ik mij verleiden tot het vispannetje. In Nederlandse restaurants krijg je vaak drie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 30 g boter 2 eetl. olijfolie 500 g uien, in dunne ringen 2 theel. fijne kristalsuiker 300 g haasbiefstuk, in plakjes van 2 cm[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen -1 wild kokijn (panklaar) -olie en boter -200 g buikspek in blokjes -300 g blanke champignons (in vieren gesneden) -2 sjalotten (fijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 doosjes tonijnsteaks (diepvries a 2 stuks) 400 g spaghettini (pak a 500 g) 1 teentje knoflook 5 eetlepels olijfolie 1 zakje verse[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Rauwe tonijn Olijfolie Peterselie Koriander Kappertjes Cornichons (kleine augurken) Peper Zout Avocado Citroensap Groene en rode krulsla[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 900 g kruimige aardappelen, schoongeboend 1 grote prei, circa 225 g, in ringen gesneden 2 el halfvolle melk 2 tl grove mosterd[...]
Bron: allrecipes.nlSmakelijke avondmaaltijd met bruine bonen, aardappelen en vegetarisch gehakt Introductie: Een heerlijke en voedzame maaltijd op tafel zetten is altijd een[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 400 gr verse zalm(filet), in dunne schijven (je kunt ook gerookte plakjes zalmfilet gebruiken, maar dan geen zout gebruiken) 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen - 1 ½ kg aardappelen (kruimig) - 200 gram gemengde sla - ½ bosje lente ui - ½ bosje peterselie - ½ camembert - 50[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 grote rode paprika's, gegrild (zie blz. 87) 4 middelgrote aubergines (totaal 1½ kg) zout 4 eetl. olijfolie 2 grote uien,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 500 g pompoenvlees - 600 g gehakt - 400 g aardappelen - 2 uien - 1 ei - 2 eetl. room of melk - 2 eetl. olijfolie - 1 eetl. mosterd - 3 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlDit recept is van mijn favoriete receptenschrijfster Florine Boucher . De Franse en Italiaanse keuken zijn haar 'geboortegronden.' Ze heeft vanaf 1988[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 1 ui, fijngesneden 3 teentjes knoflook, uitgeperst 1 tl vers geraspte nootmuskaat 1 kaneelstokje 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 Engelse muffins/plakken brioche (of 8 stuks toast) 8 plakken ham 8 eieren 3 eierdooiers 200 g spinazie verse kervel of peterselie 2 el azijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 1 el olijfolie 2 uien (gehakt) 4 teentjes knoflook (fijngehakt) 500 g bruine rijst 400 g tomaten (uit blik, met sap, gehakt) 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg iets kruimige aardappelen 600 g gesneden prei (zak à 300 g) 4 eieren 200 g rauwe ham flinterdun (pakje à 100 g) 20 g platte[...]
Bron: ah.nlJe hebt nodig: 3 tenen knoflook 1 grote rode paprika 2 tl sambal 2 el kerriepoeder 2 bolletjes gember 400 g kipfilet 6 schijven (verse) ananas 6 bosuitjes wit[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlHet onderwerp van het Foodblog even van november is “ rollen, vouwen, stapelen en vullen ”. Het is een super leuke thema, omdat wij volgende maand[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comvoor 4 personen 1 kg vastkokende aardappelen, 5 sjalotjes, 2 el. olijfolie, 2 fijngehakte teentjes knoflook, 2 dl melk, 2 dl blue band finesse voor te koken,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) 1 kg rode aardappels (zak a 1.5 kg) 100 g rozijnen (zak a 500 g) 1 vegetarische rookworst (200 g) 1 zak[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 1 in stukken verdeeld konijn van 1 kg 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 1 uitgeperst teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nl