Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 456 recepten
Ingrediënten Porties : 5 150 gr ganzen- of eendenlever, vers 4 dl slagroom 1 dl halfvolle melk 3/4 theelepel zout 1 mespuntje vierkruidenmix versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 5 vellen verse lasagne, circa 100 g in totaal (zie deze website voor zelfgemaakte pasta) 250 g wilde spinazie, schoongemaakt 125[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 24 300 ml gecondenseerde melk (ongezoet) 300 ml gecondenseerde melk (gezoet) 450 gr slagroom 4 sneetjes witbrood, in stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 32 2 blikjes (405 gr) gecondenseerde melk (gezoet) 1,2 liter melk 475 ml slagroom 2 eetlepels vanille-extract (of 2 zakjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1,5 kg (fles)pompoen, gehalveerd en zonder zaadjes 50g boter 1 middelgrote ui, gesneden 1 prei, gesneden 2 teentjes knoflook, in[...]
Bron: allrecipes.nlVoor het taartdeeg 250 g pure chocolade (minimaal 53% cacaomassa), fijngehakt of in blokjes 335 ml melk 570 g zachte lichtbruine basterdsuiker 210 g zachte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 4 eidooiers - 75 gr suiker - 1/2 eetlepel honing - 1/4 ltr melk - 1 zakje vanillesuiker - 1/8 ltr slagroom - 75 gr suiker - 125 gr grof[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 5 eetlepels magere melk 1 (7g) zakje naturel gelatine 600g slagroom 100g suiker 1 1/2 theelepel vanille-extract Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen De sorbet: leg bak van de ijmachine voor het maken van het bubbelgum ijs, 2 uur van te voren in de diepvries Ingrediënten: 120 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen Voor de cupcake′s 125 gram grasboter of roomboter 125 gram kristalsuiker 125 gram zelfrijzendbakmeel 2 á 3 eieren groot 1 zakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 10 asperges 10 grote gamba`s ongepeld 1 grote moot zalm 1/2 kilo kruimige aardappelen 30 gr zeekraal 4 el slagroom roomboter +/- 300 ml melk 1[...]
Bron: smulweb.nlBij het woord garnalenkroketten denk ik aan de Vlaamse kust waar ze vaak geserveerd worden op de boulevards van plaatsen als Knokke en Oostende. De kroket mag[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlBij de Belgische gehaktballen van mijn vorige blog serveerde ik aardappelpuree. Niet zomaar een puree, maar op smaak gebracht volgens het recept uit het[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comAndijviestamppot met kwarteleitjes en mosterdsaus Andijviestamppot met kwarteleitjes en (veel) mosterdsaus Ik weet niet meer of het Paul was of zijn zoon Kas,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 vanillestokje 2 1/2 potjes (van 227 ml) slagroom 200 ml halfvolle melk 10 eidooiers 5 eetlepels suiker Voor de knapperige[...]
Bron: allrecipes.nl