Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 896 recepten
voor 6 personen GEMARINEERD KIPFILET VOOR DE GODEN Met de voorjaar kriebels in jouw beuk en een gewillige grill, tover jij deze satés tot goddelijke[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 175g magere yoghurt 1/2 komkommer - geschild, ontzaad en fijngehakt 1 eetl gehakte verse dille zout en versgemalen zwarte peper[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600-800 g kabeljauwrug* (filet, zonder vel) 200 g zwarte pasta (met inktvisinkt) evt. 1 zakje inktvisinkt (viswinkel) persillade 1/2 bosje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 6 el olijfolie * 1 dl visbouillon (van tablet) * 1 groene paprika, in ringen * 1 gele paprika, in ringen * 2 rode paprika`s, in ringen * 1/2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 24 vellen filodeeg 625 gr gekookte witte rijst 1 teentje knoflook, fijngesneden 700 gr gekookt lamsvlees, in blokjes het sap[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 11 300 gr parelgort 1 liter water 1 eetlepel koolzaadolie 1 rode ui, in dunne ringen 84 gr gedroogde abrikozen, in plakjes 50 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 lamsschenkels zout en peper naar smaak 2 eetlepels gedroogde peterselie 2 theelepels knoflook, fijngesneden 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 400 gr verse kabeljauwfilet 8 grote Gamba`s 4 trostomaten 2 uien 4 teentjes knoflook ½ rode paprika ½ groene paprika ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlAltijd mooi, dit soort recepten die groente op een originele manier gebruiken. In deze gebakken koekjes (of het Engelse ‘fritters’ – klinkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 900 g jonge, nieuwe aardappelen, geschrapt 4 kalfsoesters, à circa 150 g, plat geklopt tot ze circa 5 mm dik zijn 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Rauwe tonijn Olijfolie Peterselie Koriander Kappertjes Cornichons (kleine augurken) Peper Zout Avocado Citroensap Groene en rode krulsla[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 citroen 1 zakje verse peterselie (plat (20 g)) 1 theelepel zout & peper (mix (strooibusje a 100 g)) 400 g tomaten 1 komkommer 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kleine ui 1 dunne prei 1 kleine winterpeen 1 theelepel zwarte peperkorrels 2 kippenbouten 3 takjes peterselie 2 takjes selderij 2 takjes[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 pot bruine bonen 1 pd rundergehakt 1/4 salami worstje, in dobbelsteentjes gesneden 2 preien, alleen het wit, in ringen gesneden 3 bosuitjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr gerookte zalm 2 eetl Italiaanse salademix ( met gedroogde tomaatjes , pitten en croutons ) 1 kg asperges 1/2 citroen 2 eetl rucola 2[...]
Bron: smulweb.nlDit recept is van mijn favoriete receptenschrijfster Florine Boucher . De Franse en Italiaanse keuken zijn haar 'geboortegronden.' Ze heeft vanaf 1988[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 10 personen 1 el olijfolie 2 uien (gehakt) 4 teentjes knoflook (fijngehakt) 500 g bruine rijst 400 g tomaten (uit blik, met sap, gehakt) 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlHet onderwerp van het Foodblog even van november is “ rollen, vouwen, stapelen en vullen ”. Het is een super leuke thema, omdat wij volgende maand[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comvoor 4 personen 450 gram rundergehakt 60 gram uien, gesnipperd 1 teentje knoflook 50 gram gekookte hamblokjes 1 ei 1 onbehandelde citroen 1 el bieslook in[...]
Bron: smulweb.nl