recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | aardbeiensoep met citroensorbetijs | honig ovenschotel provencaal | boerenkool ovenschotel vegetarisch | mexicaanse ovenschotel doritos
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder tabasco basilicum

Gevonden 117 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Courgette gevuld met pilavrijst

Ingrediënten 2 courgettes 2 tomaten 4 eetlepels olijfolie 200 g zilvervliesrijst 1 ui (gesnipperd) 200 g rundergehakt 1 theelepel kaneel 50 g rozijnen[...]

Bron: ah.nl
Cruesli op maat

350 g havermout 100 g lichte basterdsuiker 3 eetlepels honing 3 eetlepels water 3 eetlepels olie Bereidingswijze De suiker, honing en water in een pannetje[...]

Bron: smulweb.nl

Amandel-rozijnencake met sherry

Ik ben helemaal geen liefhebber van sherry, maar om mee te koken en bakken kan het ermee door ☺ . In deze cake zelfs erg lekker! Laat de rozijnen[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Granola (1)

Volgens mijn echtgenoot is onze keuken zo langzamerhand veranderd in een laboratorium. Stonden er al potjes zuurdesem te pruttelen, nu ben ik ook nog eens[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Granola, de supergezonde snack

Het zat al tijden in de pijplijn: het zelf maken van granola. Om precies te zijn, vanaf 18 juni 2012, toen ik het op de site van Levine opnieuw voorbij zag[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com
Mueslibrood

Ingrediënten: - 200 g volkorenmeel - 150 g tarwebloem - 1½ tl droge gist - 1 el lichtbruine of donkerbruine basterdsuiker - 3/4 tl zout - 200 ml melk,[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
(Zoete Blini`s

voor 20 personen 4 eidooiers 150 gr. volkorentarwemeel 150 gr. tarwebloem 2 tl. bakpoeder 3,5 dl. slagroom (melkan) 4 eiwitten 50 gr. suiker 50 gr. rozijnen[...]

Bron: smulweb.nl
Blini`s (Zoete)

VOOR 20 STUKS : 4 eidooiers, 150 g volkorentarwemeel, 150 g tarwebloem, 2 tl bakpoeder, 3,5 dl slagroom, 4 eiwitten, 50 g suiker, 50 g rozijnen (blank,blauw),[...]

Bron: smulweb.nl
Peshwari Naan

voor 4 personen 3 cups tarwebloem (1 cup = 250 ml) 2 zakjes droge gist van elk 7 gr 1 cup volle yoghurt 1 tl zout 4 el suiker 2 el vloeibare boter 1 cup kokos[...]

Bron: smulweb.nl
Courgettekoekjes met een spinazie- en blanke[...]

Altijd mooi, dit soort recepten die groente op een originele manier gebruiken. In deze gebakken koekjes (of het Engelse ‘fritters’ – klinkt[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Fruitige Birchermuesli

Ingrediënten Porties : 4 125 g havervlokken 125 g sultanarozijnen 250 ml halfvolle melk 1 appel, bijvoorbeeld Cox 2 tl citroensap 30 g hazelnoten,[...]

Bron: allrecipes.nl
Arabische koolrolletjes

Ingrediënten Porties : 3 6 grote blaadjes witte kool 2 theelepels olijfolie 1 kleine ui, fijngehakt 1 teentje knoflook, fijngehakt 2 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Ontbijtmuffins

Ingrediënten Opbrengst : 12 muffins 85 g volkorenbloem 150 g witte bloem 2 tl zuiveringszout snufje zout ¼ tl gemalen kaneel 50 g donkere melassesuiker[...]

Bron: allrecipes.nl
Kalkoenbiryani met raita

Ingrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 1 grote ui, fijngesneden 450 g kalkoenvlees zonder botten 15 g verse gember, fijngesneden 1 kleine verse[...]

Bron: allrecipes.nl
Turkse gevulde tomaten

Ingrediënten Porties : 8 24 kleine tomaten (ca. 6 cm doorsnee) 3 eetlepels + 3 eetlepels olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngehakt 1 ¼ kopje[...]

Bron: allrecipes.nl
Panettone

Ingrediënten Porties : 12 1 eetlepel bakkersgist 225 ml warm water (45°C) 4 eetlepels suiker 2 eieren 125 ml magere yoghurt 1 theelepel vanille-extract 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Marquise van chocolade

Heerlijk, maar bijzonder machtig toetje. In ieder geval een dag van te voren maken. Voor 10-12 personen 150 gram fijngemalen digestive koekjes, 50 gram[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy