Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 125 recepten
Geïnspireerd door onze vakantie in Costa Rica waar Ceviche een traditioneel gerecht is, hebben we dit heerlijke voorgerecht gemaakt. Ingredienten : 1 theelepel[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 400 Japanse sushi rijst 6 el rijstwijnazijn 6 velletjes nori (gedroogd zeewier) 1 avocado - geschild, pit verwijderd en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 300 g sushirijst 2 el kristalsuiker 1 tl zout 3 el rijstazijn 2 lente-uitjes, zeer fijn gehakt stukje komkommer van 30 g, zaad[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 75 g Japanse of Surinaamse rijst 1/2 eetlepel Japanse rijstazijn, of zachte, blanke azijn mespunt suiker mespunt zout Basis recept voor 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gram verse gember Kruiden voor de gember in het zuur: 1 el suiker, 1/3 tl zout, en 4 el rijstazijn. 6 dl sushirijst, 7 dl water, 4 stukken[...]
Bron: smulweb.nlRuim voldoende voor 3 dikke rollen (18 sushi) 230 g sushi-rijst (Blue Dragon) 3,75 dl water 3 el rijstazijn 1 el mirin 1,5 el suiker 1 el zout 3 nori-vellen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor de garnalenbouillon: schil en koppen van 12 grote gamba`s 3 el maïsolie 1 ui, gesnipperd groen van 1 prei, in ringen 2 l water 2 cm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de rijst: 250 gram rushi rijst 5 eetlepels Rijstazijn 1 eetlepel suiker 1 theelepel zout Sushi:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gram Kalfsvlees 300 gram Tonijn 1 potje(s) Kappertjes 1 bakje(s) Ansjovis 200 gram Wakame 1 stuk(s) Tube wasabi 2 stuk(s) Eieren 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kabeljauw filet of andere witte vis of tonijn 50ml Mirin 4 nori vellen komkommer in lengte gesneden. 1 avacado dun gesneden 1 rode paprika[...]
Bron: smulweb.nl200 gram rondkorrelrijst (geen snelkookrijst) ? dl rijstazijn 1 eetlepel kristalsuiker zout en peper 1 kleine komkommer 3 eieren 4-6 blaadjes nori wasabi[...]
Bron: smulweb.nlDenken jullie nu alsjeblieft niet meteen dat een lunch bij een **sterrenrestaurant dagelijkse kost is voor Man en mij. En al helemaal niet op een blote (lees:[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comMan en ik hadden op die prachtige eerste lentemiddag van 2013 een afspraak in West-Brabant. Lang van te voren had ik bedacht daarna te gaan eten bij[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comTopkoks voor Thuiskoks is een boek met 52 wereldgerechten. De recepten zijn afkomstig van beroemde chefs zoals: Sergio Herman, Jonnie Boer, Herman den[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEen tweedaagse cursus in Amsterdam betekent voor mij (jippie) hotelovernachting en ook (whoehoe!) sushidiner. Er zijn genoeg Japanse restaurants en sushi[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNatuurlijk was ik als kind óók geïntrigeerd door de McDonald's. Dát doet de fastfoodketen dan ook goed; van zich laten horen. Maar al vanaf de eerste hap[...]
Bron: mangerie.blogspot.com