Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 54 recepten
Een lekkere salade uit Delia's vegetarische favorieten. Wij vonden de vinaigrette een beetje tikje zurig (kwam waarschijnlijk door de wijnazijn van AH, die is[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker smulbrood uit One more slice . Ik heb wel minder zout gebruikt in het deeg dan stond aangegeven (1,5 el). Recept om mee te variëren (zie onder het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor deze vakantie had ik twee kleine Franse kookboeken gekocht. Als eerste het Camping broekzak kookboekje: Kamperen in Frankrijk . Dit is eigenlijk meer een[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heel smakelijke hartige taart uit Plenty van Ottolenghi. voor 3 personen als hoofdgerecht 5 plakjes bladerdeeg, 3 middelgrote bollen knoflook, 1 eetlepel[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok deze lijst is weer van Amerikaanse oorsprong, een aantal dingen zal ik dus wel nooit eten (of ik moet heel toevallig in september/oktober in California[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOp het blog van Blondie zag ik een lijst (van Amerikaanse oorsprong zo te zien) met 100 gerechten/voedingsmiddelen die je gegeten "moet" hebben voor je dood.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker dessert. De rozijnen het liefst een nacht in de siroop laten wellen, dan worden ze helemaal bol en heerlijk van smaak. 0,7 dl water, 70 gram fijne[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke en sappige koek. Wel een dag van te voren beginnen om de vruchten in de thee te laten weken! 400 ml kokend water, 2 theezakjes met vruchtenthee,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit het boekje Bak met plezier (Oetker, uitgave 1981). Zo, dat is lang geleden! Ooit heb ik hier een paar dingen uitgemaakt en verder vooral heel vaak[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIk houd erg van thee en drink zelden iets anders (nou ja, in het weekend eigenlijk altijd wel wat lekkere wijn en soms port of pineau de Charente). De laatste[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen deeg uit het boek van Richard Bertinet. In het begin is het heel erg nat deeg, maar als je doorgaat met kneden, en vooral geen meel toevoegt wordt het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker gevuld brood voor op een makkelijke avond (je moet natuurlijk wel even op tijd met het deeg beginnen). 475 gram bloem, 7,5 ml gedroogde gist, 7,5 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVis met een zachte smaak, gecombineerd met snijbonen met een klein beetje kruiden. Erg lekker met aardappelpuree gemaakt met een beetje boter, melk en 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comweer een lekkere pasta gemaakt van Jamie. Ik was vergeten tuinbonen te kopen, dus we hebben alleen erwten gebruikt, maar met tuinbonen erdoor zal het denk ik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit Good Food oktober 2006 Lekker dessert, na een dag is de chocoladesmaak er meer ingetrokken. Volgende keer gebruik ik iets meer chocolade. 275 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com