Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
2 middelgrote trostomaten 3 el extra vergine avocado- of olijfolie 1 el limoensap 4 citroenblaadjes, middennerf verwijderd, gesnipperd 1 bosui (alleen witte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 200 gr bloem, gezeefd 100 gr boter, in kleine blokjes 50 gr witte basterdsuiker Zout Koud water 2½ dl room 200 gr witte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gram sukade 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 4 kemirienoten/ (alternatief macadamia`s) 1 tomaat 1,5 theelepel tamarinde pasta 2 rawit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 ml cocosmelk uit toko, liefst uit het groene pakje. 500 ml water Vissaus 1 Stengel Sereh (citroengras) 6 kaffa limes (citroenblad) 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 1kg lamsbout in stukken van 3+1/2 X 4+1/2cm stukken 1kg varkenshaas in zelfde formaat stukken 1kg ossenhaas (of ander biefstuk soorten) in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram sukade 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 4 kemirienoten/ (alternatief macadamia`s) 1 tomaat 1,5 theelepel tamarinde pasta 2 rawit[...]
Bron: smulweb.nlVandaag heb ik een recept voor een vegetarische curry voor je. Een ideaal recept om restjes te verwerken. Zo had ik nog een halve blok tofu, een bakje zeekraal[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEen traditionele koek voor de feestmaand december en dan met name voor 5 december. Het bakken van gevulde speculaas geeft altijd weer een fijn gevoel. Niet[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comNa de heerlijke kokossoep die ik had gegeten bij Songkhla in Den Haag (zier eerdere blogpost!), was ik totally inspired om het zelf ook eens te maken. Na een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDe Aziatische keukens hebben de laatste tijd weinig aandacht gekregen bij mij. Hoog tijd om daar wat aan te doen! Deze gebakken rijst kun je als bijgerecht[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlOngeveer 2 weken geleden heb ik hier een recept gepost voor börek van loempiavellen - en vandaag dus alweer. Je begrijpt het waarschijnlijk al, ik vind ze[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHertensate met Perzik-Yoghurtdip Ingredienten: 400 g Nieuw-Zeelands hertenvlees, uit de rug of van de bout 2 cm verse gember 2 teentjes knoflook 2 eetlepel[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlHet kookboek Blauw is vernoemd naar het gelijknamige restaurant in Utrecht en Amsterdam en geschreven en samengesteld door Meta van den Boomen: ze ging er in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlUit het kookboek Blauw: "Een terugkerende favoriet is geroosterde kip, oftewel ayam bakar. Een algemene benaming voor een gerecht dat in Indonesië in talloze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl