Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 2 personen 2 blikjes linzen (à plm. 340 gr) of 250 gram linzen zelf koken volgens gebruiksaanwijzing op het pak (plm. 20 min koken!) 4 plakken[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 7 1 aubergine, in dunne plakken 1 eetlepel olijfolie 1 grote courgette, in dunne plakken 2 aardappels, in dunne plakken 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 + 1 el olijfolie 350 g rundergehakt 2 uien, in ringen 3 stronken selderij, in schuine stukken 150 g wortel, in schuine stukken 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 courgettes 2 el olijfolie 2 blikken linzen ((a 400 g), uitgelekt) 2 zoete en aromatische appels (bijv. pink lady) 2 la tendre bûche[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 20 g Italiaanse kruiden (vers, kruidenmix: oregano, rozemarijn, salie en tijm, bakje à 20 g) 450 g aardappelpuree met boter (bak) 2 tenen[...]
Bron: ah.nlTadaa!! Hier is mijn vegetarisch hoofdgerecht voor het kerstdiner 2014! Het thema is heel feestelijk: zwart-wit. Tegen traditie in bestaat deze lasagne geheel[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlIngrediënten 150 g dupuis-linzen (zak 500 g, Smaakt) 400 g verse worsten à la minute 1 el olijfolie 1 ui 2 tl gedroogde oregano 500 g pastasaus (AH[...]
Bron: ah.nlDeze burger heb ik uit het boek Puur Plantaardig van Antoinette Hertsenberg & Jacinta Bokma. Ik vind ze erg smaakvol en het is lekker als extra toevoeging[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlFietsvakantie. Zon. Wind. Groen. Lege wegen. Wat wil je nog meer? Vorig jaar trokken we weer eens door Nederland, en het was geweldig. Ik plaats nu geen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk had er vaak over gelezen maar nooit zelf gemaakt. Het is een Egyptisch noten-kruidenmengsel dat hier vooral bekend is geworden door de Australische en Nieuw[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze burger heb ik uit het boek Puur Plantaardig van Antoinette Hertsenberg & Jacinta Bokma. Ik vind ze erg smaakvol en het is lekker als extra toevoeging[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlVorig jaar proefde ik in Frankrijk een heerlijke dukkah. Ik heb hem toen in Nederland gemaakt volgens het recept van Annabel Langbein , maar die was lang zo[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Van dukkah heb je nooit genoeg! Bewaar in afgesloten doos of pot en gebruik op labne, maar ook als dip met olijfolie, (doop stukje stokbrood in de olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen heerlijke frisse pasta op een zonnige septembermiddag. De smaken zijn mooi gecombineerd en zorgvuldig opgebouwd, alles past. Bij het koken heb ik de[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlToen ik 2 aubergines in mijn groentepakket zeg zitten dacht ik direct aan moussaka. Zeker omdat ik van mijn ouders ook nog courgette gekregen had. Die laatste[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be