Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
2 50 gram bloem, mespunt zout, 125 gram koude boter, 2 sjalotjes, 500 gram fijngesneden prei, 200 gram pekelvlees (plakjes), 1 el olie, 3 eieren, 1,5 dl melk,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker smulbrood uit One more slice . Ik heb wel minder zout gebruikt in het deeg dan stond aangegeven (1,5 el). Recept om mee te variëren (zie onder het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit het boekje Bak met plezier (Oetker, uitgave 1981). Zo, dat is lang geleden! Ooit heb ik hier een paar dingen uitgemaakt en verder vooral heel vaak[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker gevuld brood voor op een makkelijke avond (je moet natuurlijk wel even op tijd met het deeg beginnen). 475 gram bloem, 7,5 ml gedroogde gist, 7,5 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVis met een zachte smaak, gecombineerd met snijbonen met een klein beetje kruiden. Erg lekker met aardappelpuree gemaakt met een beetje boter, melk en 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comde 24e waren B. en I. bij ons, dus vierden we toen al een beetje kerst met een vegamenu. Salade met geroosterd brood en gegrillde kaas , idee uit de Kerst[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comErg lekker, zoete uien en heel fijn deeg. Deeg: 75 gram boter (kamertemperatuur), 175 gram bloem, 50 gram geraspte belegen kaas, 1/2 tl mosterdpoeder, snufje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen erg lekker brood, feestelijk en niet moeilijk om te maken. 230 ml water, 1 ei, 500-525 gram bloem, 3 el melkpoeder, 2,5 ml zout, 50 gram poedersuiker, 75[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvulling: 1 kleine ui, gesnipperd, 100 gr. venkelknol in kleine stukjes, 175 gr. achterham in blokjes, 3/4 bakje champignons in plakjes, 3 el olie, 1 teentje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comErg lekkere hartige broodjes, allerlei vullingen zijn natuurlijk mogelijk. Maak deeg van: 140 ml lauwe melk, 225 gram bloem, 2,5 ml zout, 2,5 ml suiker, 15[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 teentje knoflook, ca. 300 gram geraspte courgette, 100 gram geraspte oude kaas, 3 eieren, 100 ml crème fraiche, 100 ml olijfolie, 200 gram bloem, 1 zakje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com150 gram aardappelen in de schil in weinig water gaar koken, pellen en pureren. Deeg maken van aardappelpuree, 500 gram bloem, 7 gram droge gist, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit is weer een blijverdje, wat een heerlijk brood! deeg maken van: 350 gram bloem, 10 ml zout, 225 gram roggemeel, 25 gram boter, 7 gram gist, 1 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijk zoet brood! Deeg: 225 gram bloem, 2,5 ml zout, 25 gram boter, 7,5 ml gist, 25 gram basterdsuiker, 1 ei (losgeklopt), ca. 1 dl melk. Vulling: 30[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 20 februari Deze broodjes hadden er anders uit moeten zien, en beetje als platte donuts, dus wat dat betreft waren ze niet helemaal gelukt, maar de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com