Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Lekker dessert. De rozijnen het liefst een nacht in de siroop laten wellen, dan worden ze helemaal bol en heerlijk van smaak. 0,7 dl water, 70 gram fijne[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke en sappige koek. Wel een dag van te voren beginnen om de vruchten in de thee te laten weken! 400 ml kokend water, 2 theezakjes met vruchtenthee,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit het boekje Bak met plezier (Oetker, uitgave 1981). Zo, dat is lang geleden! Ooit heb ik hier een paar dingen uitgemaakt en verder vooral heel vaak[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit Good Food oktober 2006 Lekker dessert, na een dag is de chocoladesmaak er meer ingetrokken. Volgende keer gebruik ik iets meer chocolade. 275 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk, maar bijzonder machtig toetje. In ieder geval een dag van te voren maken. Voor 10-12 personen 150 gram fijngemalen digestive koekjes, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen erg lekker brood, feestelijk en niet moeilijk om te maken. 230 ml water, 1 ei, 500-525 gram bloem, 3 el melkpoeder, 2,5 ml zout, 50 gram poedersuiker, 75[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comErg lekkere hartige broodjes, allerlei vullingen zijn natuurlijk mogelijk. Maak deeg van: 140 ml lauwe melk, 225 gram bloem, 2,5 ml zout, 2,5 ml suiker, 15[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com150 gram aardappelen in de schil in weinig water gaar koken, pellen en pureren. Deeg maken van aardappelpuree, 500 gram bloem, 7 gram droge gist, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen oude favoriet, gemaakt voor de verjaardag van P. 1 zakje vanillesuiker, 4 eieren, 100 gram suiker, 100 gram zachte boter, 6 blaadjes gelatine, 3 dl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen smakelijk, licht zoet brood, lijkt wel wat op een brioche. Maak een deeg van: 7 gram gist, 140 ml lauwwarm water, 70 gram suiker, 15 gram melkpoeder, 450[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 11 december 2 eieren, 250 gr. bloem, 275 gr. witte basterdsuiker, 1 zakje vanillesuiker, 125 gr. koude boter, zout, 200 gr. gepelde walnoten, 1 3/4 dl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 20 november Je moet hier natuurlijk goed op tijd mee beginnen, het liefst de vorige dag. Dan kan het vlees zo zacht worden dat je het met een lepel[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 11 november Een superlekker brood, meer gebak eigenlijk. Alles zit onder het maanzaad (bij mij in ieder geval wel), maar het is absoluut de moeite.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comBij het broodbakken gebruik ik vaak Amerikaanse of Engelse recepten, daar worden de ingrediënten natuurlijk op een andere manier gemeten. Om het mijzelf[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZo'n 10-15 jaar geleden ben ik heel actief geweest op Smulweb, toen het nog leuk was, en niet commercieel. Ik heb daar 8 pagina's met recepten en informatie[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com