Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Met Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 4 personen - 500 gram Goede biefstuk; bij voorkeur Ossenhaas maar een goedkopere variant kan zeker ook wel! (Biologische slager!!!) - 1 kleine ui - 50[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voorbereidingstijd: 40 minuten Marineertijd : minimaal 1 uur 500 gr ossenhaas, in blokjes van 2,5 cm Voor de marinade: 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlMijn voorliefde voor buffetten is schijnbaar groot genoeg om mijn weerstand tegen gevulde wijnbladeren (dolmadakia) makkelijk te overwinnen.... Hoewel ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEerste kerstdag, zondag 25 december '11. Op bezoek bij de familie van. En we mogen elk iets klaarmaken. Carte blanche, want er is niet echt goed iets[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 10 personen 1kg lamsbout in stukken van 3+1/2 X 4+1/2cm stukken 1kg varkenshaas in zelfde formaat stukken 1kg ossenhaas (of ander biefstuk soorten) in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukjes ossenhaas ( 4x100 gram ) 1 pompoen 1 bosje groene asperges 1 bos bospeen 2 plakjes roggebrood 1 zwarte truffel viooltjes ([...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 500 gram Goede biefstuk; bij voorkeur Ossenhaas maar een goedkopere variant kan zeker ook wel! (Biologische slager!!!) - 1 kleine ui - 50[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voorbereidingstijd: 40 minuten Marineertijd : minimaal 1 uur 500 gr ossenhaas, in blokjes van 2,5 cm Voor de marinade: 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor 4 personen: 500 gr ossenhaas puntjes 4 dl paprikasaus (zie onder) 100 gr champignons 40 gr augurk en julienne 40 gr ui en brunoise 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlEen gerecht uit: de Makkelijke Maaltijd van 24 Kitchen. Het lijkt mij erg leuk om als voorgerecht te serveren, dus heb ik het om te proberen eens klaargemaakt.[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVliegensvlug door de maand Oktober 2014 Zondag, 2 November 2014 Oktober is echt in 1 woord voorbij gevlogen en wat heb ik genoten. Al heel lang stond een[...]
Bron: marinaprinshoiting.blogspot.nlIngrediënten 1 pakje misobouillon (5 zakjes a 18 g) udon-noedels 4 eetlepels sesamzaadjes 150 ml Japanse sojasaus 1 tube wasabipasta zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 ossenhaasbiefstukken (van circa 150 g) 100 g margarine zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om online te bestellen[...]
Bron: ah.nlChateaubriand met Rozijnen Portsaus Deze dubbele biefstuk van ossenhaas dankt zijn naam aan de Franse schrijver Chateaubriand, die leefde aan het begin van de[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl