vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder spinazie rode wijn munt

Gevonden 117 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Pasta met kip

voor 4 personen 500 gram kipfilet 2 eetlepels olijfolie of olie van de gedroogde tomaten (nog lekkerder!) Plm. 75 gram Parmaham in reepjes gesneden 3 blaadjes[...]

Bron: smulweb.nl

Op een Haags Dakterras in Augustus

Na het slechte weer van de afgelopen tijd hebben we gisteravond heerlijk genoten van het mooie weer. Dat je ook midden in de stad heerlijk kunt zitten bleek[...]

Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com
Vijgen in Port

Vijgen, een fruitsoort dat mij kan bekoren. Heerlijk en voor vele toepassingen geschikt. Ik gebruik het vaak in zelfgebakken brood, gecombineerd met dadels,[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Mousse met artisjok, basilicum en Parmaham

Een amuse is een zeer klein gerecht (of minihapje) ter bevordering van de spijsvertering en om de smaakpapillen op gang te brengen. Met dit recept lukt het[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Wrap met artisjok-basilicummousse en Parmaham

De amuse welke ik gisteren op mijn blog gepubliceerd heb, inspireerde mij tot het maken van deze gevulde tortilla wrap. Een wrap is een lekkere afwisseling[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Geitenkaas met vijgenjam en parmaham

Van sommige kookboeken word ik zo blij! Zo ook van het vrij nieuwe kookboek van Virginie Besancon, Mijn keuken van de zon. Prachtige foto's van schilderachtig[...]

Bron: culi-ing.blogspot.com
Vijgensalade van Jamie

Ingrediënten: - 4 vijgen - zakje rucola - basilicum - bolletje buffelmozzarella - Parmaham, ca 100 g Voor de dressing: - 2 el citroensap - 4 el olijfolie - 1[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Antipasti met groente

voor 4 personen 2 rode parikas, sap van 1/2 citroen, 100 ml geurige olijfolie, 1 sjalotje heel fijn gesnipperd, 1 blik artisjokharten uitgelekt, 8 plakjes[...]

Bron: smulweb.nl
Kebab van pruimen en parmaham met abrikozensaus

Ingrediënten Porties : 4 8-12 plakjes parmaham, circa 125 g in totaal 24 grote, gebruiksklaar gedroogde pruimen, ontpit 4 kleine uien, circa 350 g in[...]

Bron: allrecipes.nl
Aspergetaart met parmaham

Ingrediënten Porties : 4 Deeg 140 g bloem 45 g koele boter, in stukjes gesneden 1 tl droge gist 1 ei 2 el lauwwarm water Aspergevulling 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Italiaanse broodjes

Ingrediënten Opbrengst : 16 broodjes Voor het deeg 300 ml water 45 gr boter, in kleine blokjes 485 gr bloem of broodmeel 15 gr glutenmeel 7 gr zout 1 (7[...]

Bron: allrecipes.nl
Antipasta schotel

Ingrediënten Porties : 20 2 kroppen ijsberg- of Romaanse sla 225 ml Italiaanse saladedressing 500 gr dungesneden en gezouten Italiaanse ham 900 gr[...]

Bron: allrecipes.nl
Roerbakschotel met linzen, feta en serranoham

voor 2 personen 2 blikjes linzen (à plm. 340 gr) of 250 gram linzen zelf koken volgens gebruiksaanwijzing op het pak (plm. 20 min koken!) 4 plakken[...]

Bron: smulweb.nl
Tongrolletjes

Ingrediënten Porties : 2 8 zeetongfilets, gekookte 30 gr boter 4 plakjes Parmaham 1 snufje kerriepoeder 1 flesje (250 ml) kookroom 1 sinaasappel zout en[...]

Bron: allrecipes.nl
Tongschar in parmaham

Ingrediënten Porties : 4 900 g bloemige aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 8 heel dunne plakjes parmaham, circa 125 g in totaal, zonder[...]

Bron: allrecipes.nl
Kalfsschnitzels met parmaham

Ingrediënten 4 kalfsschnitzels 8 plakken Fiorucci Prosciutto di Parma (ham) 8 grote salieblaadjes (uit zakje verse Italiaanse kruidenmix, 20 g) 3 el[...]

Bron: ah.nl
Aardappelen (Nieuwe) met rauweham en[...]

voor 4 personen 600-800 gram Krieltjes (nieuwe)geen fabrieksballetjes 60 gram Boter 5 teentjes Knoflook Olijfolie 4 dunne plakken Parmaham of andere rauwe ham[...]

Bron: smulweb.nl
Hanos: het Gastronomisch Walhalla

Vandaag was ik het kleine meisje in de gigantische snoepwinkel. Ik wilde elke lekkernij in mijn handen voelen, eraan ruiken en het liefst van al stiekem van[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy