Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 224 recepten
Met Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten Porties : 24 1 (7 gr) pakje gedroogde gist 225 ml lauw water 560 gr witte bloem 4 eetlepels basterdsuiker 2 eetlepels margarine of[...]
Bron: allrecipes.nlUmami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 4 stukjes verse zeebaars van 70 gram 8 oesters uit de schelp 100 gram sushirijst 1 plakje nori 2 dl room 3 dl sake 1 sjalotje gesnipperd 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Deeg: 1 tl gedroogde gist 1 dl warm water 150 gr bloem 60 gr zelfrijzend bakmeel 45 gr boter 50 gr zeer fijne suiker vulling: 250 gram gehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR VULLING: 125 g half om half gehakt 2 gedroogde Chinese paddenstoelen, 20 min. geweekt in water en erna in stukjes gesneden 1 lente ui, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR GROENTEN: 150 g sperziebonen, in 2 cm stukjes 150 g witte champignons, elk in helft verdeeld 2 lente-ui, in ringetjes 3/4 e oestersaus[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram varkensvlees, in reepjes ¼ fijngesneden spitskool 300 gram wortel, in reepjes 1 stronk broccoli, roosjes 150 gram taugé[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 4 kwartels zout, plantaardige olie 4 dl. krachtige gevogeltebouillon gedroogde Chinese paddenstoelen lichte Chinese sojasaus[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 12 oesters zout 80 ml visbouillon 1 theelepel bloem 1 theelepel boter 2 eetlepels Noilly Prat (droge vermout) 50 ml witte wijn 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 kalfs- of kalkoensaucijzen 4 eetlepels olijfolie extra vierge 1 zakje stoneleeks (8 stuks) 1 bakje oesterzwammen (150 g) 1 blik[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 3 el extra vergine olijfolie 1 kleine ui, fijngesneden 1 kleine venkelknol, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 500 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 sjalotjes, in dunne schijfjes 1 knoflookteentje, geperst 1 tl korianderzaad, geplet 1 laurierblaadje 200 ml groentebouillon[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 g langkorrel- en wilde rijst 4 scholfilets, circa 600 g in totaal, zonder vel 2 el oestersaus ½ tl basterdsuiker 3 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g magere, ontbeende varkensfilet met vel, stevig opgebonden 4 dl kokendhete kippenbouillon 2 eetl. donkere sojasaus 2 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 500 gr doorregen rundvlees in blokjes 3 el arachide- of wokolie 3 uien of sjalotjes (fijn) 3 el ketjap of chinese sojasaus 3 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 325 g lange pasta, bijv. linguine 325 g varkenshaas 1 eetl. droge sherry of rijstwijn 1 eetl. sojasaus 2 theel. suiker 3 theel.[...]
Bron: allrecipes.nl(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIk was nog nooit in De Kas geweest en dat lijkt, of liever gezegd is, toch vreemd voor iemand die daar hooguit 10 minuten fietsen vandaan woont. Misschien[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com