Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 188 recepten
Met Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 worteltjes, in plakjes 400 g stengels prei, in ringetjes 450 ml groente- of kippenbouillon 300 ml witte wijn of extra bouillon[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 winterpeen 100 ml runderbouillon 30 g boter 10 ml room 50 g versgeraspte Grana Padano (Parmezaanse kaas kan ook) 5 gr gedroogde funghi[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Lamsbout (ca. 1 kg) in 4 schijven (van 1,5 cm dik) gesneden. 2,5 dl vleesfond al dan niet uit een pot 1 dl droge witte wijn 1 flinke eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g nieuwe aardappelen 150 g lenteuitjes 75 g venkel ½ teentje knoflook 3 sjalotten (75 g) 40 g pancetta 4 blaadjes verse laurier 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 350 gr tagliatelle pasta 115 gr boter 3 eetlepels lente-ui, fijngesneden 25 gr in plakjes gesneden champignons 110 gr andouille[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg langoustines scheut olijfolie 1 lepel boter 1 niet te grote ui kwart bol verse knoflook of 2 tenen gedroogd 1 winterpeen 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 90 gr witte rijst 2 eetlepels olijfolie, apart te verwerken 2 eetlepels gehakte wortelen 2 eetlepels gehakte selderij 6[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 225 g sint-jakobsschelpen 2 tenen knoflook 1¼ dl droge witte wijn snufje chilivlokken 24 venusschelpen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr pasta (ik gebruik graag penne, maar alle soorten kunnen) 2 eetlepels olijfolie 1 courgette, in reepjes 1-2 wortels, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 rode paprika's, in vieren gesneden en zonder zaden 225 g rauwe reuzen- of steurgarnalen, gepeld 500 g mosselen in de schelp,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gram dunne kalfslapjes (schnitzels) - 4 dikke plakken salami, samen ca. 60 gram - 4 eetl. gewone olijfolie - 150 gram groene olijven,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 500 g magere lamsfilets van de nek, zonder vet en in plakjes gesneden 250 g sjalotjes, gehalveerd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 4 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g champignons, fijngesneden 3 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 500 gr penne pasta 2 eetlepels olijfolie 60 gr boter 4 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt 1 mespuntje gemalen nootmuskaat zout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500g ongekookte grote garnalen 3 eetlepels olijfolie 1 ui, fijngehakt Een goed snufje versgehakte peterselie 250ml witte wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen -1 wild kokijn (panklaar) -olie en boter -200 g buikspek in blokjes -300 g blanke champignons (in vieren gesneden) -2 sjalotten (fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 g filet van vaste vis (zalm, zeewolf, zeeduivel, wijting), 6 scampis (diepvries), 2 sjalotjes, knoflook, middelgroot blik tomatenblokjes,[...]
Bron: smulweb.nlDit heerlijke maar ook snelle winter gerecht is geïnspireerd op de met wijn gevulde stoofpotten van Frankrijk. Kipschotel 1 eetlepel olijfolie 700 gram[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 kalfsschnitzels van circa 150 g per stuk 250 g spinazie uit de diepvries 1 ui 25 g boter 50 g versgeraspte belegen Goudse kaas zout en[...]
Bron: smulweb.nlIngredienten Pistou 4 tot 5 tenen knoflook 1 grote bos verse basilicum 75 g Parmezaanse kaas 1 dl koudgeperste olijfolie zout - versgemalen zwarte peper[...]
Bron: smulweb.nl