Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten Porties : 8 4.5L water 1 (500g) pak fusilli pasta 275ml tomatensap 1 1/2 eetl olijolie 1 eetl rode wijnazijn 1 1/2 theel chilipoeder 3/4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 worteltjes, in plakjes 400 g stengels prei, in ringetjes 450 ml groente- of kippenbouillon 300 ml witte wijn of extra bouillon[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 butternutsquash (flespompoen) van circa 1 kg, doorgesneden, pitten verwijderd 400 g fusilli (of andere pasta) 12 blaadjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 225 g kipsaucijzen, in plakjes 2 uien, in dunne ringen 2 grote rode of oranje paprika's, in dunne reepjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 gr volkoren fusilli pasta 3 bosjes raapstelen, steeltjes kort afgesneden 450 gr pittige Italiaanse worstjes, in plakjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eikelpompoen (ong. 800 gr) 1 ui olijfolie peper en zout 400 gr fusilli pasta 200 gr zachte geitenkaas 100 gr walnoten of[...]
Bron: allrecipes.nlMijn moeder maakte vroeger regelmatig macaroni met ham en kaas. Het gerecht stelde niks voor, het was niet meer dan een pan met gekookte elleboogjes macaroni[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 200 gr pasta (farfalle of fusilli) 200 gr ham of spek 200 gr geraspte kaas 200 gr champignons, gesneden 1 ei 100 gr yoghurt 1[...]
Bron: allrecipes.nlDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 300 g fusilli (zak 500 g) 2 uien 2 el olijfolie 250 g gerookte kipreepjes (bakje) 400 g Italiaanse roerbakmix (zak) 1 teen knoflook 470 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 g dupuis-linzen (zak 500 g, Smaakt) 400 g verse worsten à la minute 1 el olijfolie 1 ui 2 tl gedroogde oregano 500 g pastasaus (AH[...]
Bron: ah.nlAltijd leuk als je lokale supermarkt een onbekende groente in de aanbieding gooit. Toch maar eens proberen, denk ik dan. Deze week was dat romanesco. Deze[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlKoolhydraatrijke maaltijd paar uur voor de wedstrijd eten, dat is het advies. Dus maak ik deze pastasalade -in het seizoen- bijna wekelijks voor M., die dan[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com