Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Doorgaans bestel ik in een restaurant een visje met saus. Soms laat ik mij verleiden tot het vispannetje. In Nederlandse restaurants krijg je vaak drie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 2 personen 500 gr verse witte asperges 2 zalmfilets a ongeveer 200 gr Beetje citroensap Handje Hollandse garnalen ¼ l water 250 gr slagroom 10[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 rode paprika's, in vieren gesneden en zonder zaden 225 g rauwe reuzen- of steurgarnalen, gepeld 500 g mosselen in de schelp,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 g Brugge-Jong geraspt 300 g garnalen 80 g boter 250 g bloem 4 dl volle melk 2 dl schaaldierenbouillon 4 blaadjes gelatine peper en zout[...]
Bron: smulweb.nlVroeger (vroegûh) had een goede patissier ook een kokerij erbij. Er werden diners aan huis bezorgd, maar ook warme kroketten of vol-au-vents.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHet was de schuld van de vorige week in de Oosterschelde ontdekte enorme garnaal of van het nieuwsbericht dat er opeens enorme aanvoer van garnalen was. We[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAfgelopen donderdag zou ik uit eten gaan met een vriendin. Dit ging alleen niet door omdat zij last had van iets wat schijnt te heersen. Gok dat het datzelfde[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comVoldoening. Dat is het woord dat bij me opkomt bij dit recept. OK. Het vergt wel wat werk. En tijd. Maar wat een voldoening krijg je wanneer je deze artisanale[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMorning! Zondagochtend vanuit mijn bed hierzo, mjam! I love zondagochtend . Al een paar dagen zijn er bijna geen blogs online gekomen want volgens mij is er[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDe seldery salade (sellerie salade) van een bekende saladeproducent uit Twente bevat: knolselderij 61% (bevat sulfiet), raapolie, water, suiker, volle yoghurt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVol au vent - oftewel zeer luchtig - is eigenlijk een bladerdeegpasteitje. Geen gruwel zoals vroeger vaste prik met kerst; het supermarkt bladerdeegbakje met[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIn de Delicious van vorige maand stonden een aantal recepten uit het nieuwe kookboek van Delicious (tweede deel; Delicious, Lekker Koken ) . Ook deze[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHet vraagt tijd... Dus een avondje garnalen pellen moet je er voor overhebben. Maar alleen al omdat je weet hoeveel liefde je er in hebt gestoken, smaken ze[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beEigenlijk had ik nooit veel op met de Japanse keuken, misschien ook wel door mijn Indische afkomst. Bij ons thuis was de Japanner al snel de gebeten hond zal[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl