Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 8 4 eetl olijfolie 1 ui, gehakt 4 stengels bleekselderij met blad, gehakt 4 wortels, in plakken 4 aardappels, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 l visbouillon, bij voorkeur zelfgemaakte (zie bladzijde 24) ¼ tl saffraandraden 400 g mosselen in de schelp, schoongemaakt 100[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 100 ml witte wijn of visbouillon, bij voorkeur zelfgemaakt 1 grote ui, heel fijn gesneden 3 flinke tenen knoflook, uitgeperst[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 kilo Mosselen 1 Ui (koken mosselen) 1 Laurierblad wat takjes Peterselie wat takjes Selderij 150 gram Pekelspek in blokjes 5 fijngehakte Uien[...]
Bron: smulweb.nl300 g. gepelde garnalen 1 pond tomaten 1,5 kg. mosselen 1 pond peentjes 750 g. gamba` s 1 prei 1 pond inktvis 3 uien 1 pond borrelhapjes (tv-sticks kip) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rijpe tomaat 125ml witte wijn 1 (rode)ui, gesnipperd 12-16 mosselen, schoongeboend 125ml olijfolie 1/2 extra (rode)ui, fijn gesnipperd 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rijpe tomaat 125ml witte wijn 1 (rode)ui, gesnipperd 12-16 mosselen, schoongeboend 125ml olijfolie 1/2 extra (rode)ui, fijn gesnipperd 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 bak verse mosselen (2 kg) 2½ dl droge witte wijn 2 draadjes saffraan 2 bekertjes creme fraiche (Ã 125 ml) 1 mespunt cayennepeper[...]
Bron: ah.nlZowel mosselen als zelfgemaakte mayonaise zijn heel snel klaar. Als je dan ook nog groente in grove stukken meekookt met de mosselen, en de mayonaise afmaakt[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVorige week was ik uitgenodigd voor een workshop met mosselen. Hoewel het mosselseizoen al even aan de gang is, zijn de mosselen nog steeds overal te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bezoeken naar het recept van snelle vissoep… Ken je dat: je hebt ooit een gerecht gegeten en ineens herinner je de smaak weer en ga je op zoek naar het[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAls ik het woord paëlla lees of hoor, moet ik altijd meteen aan Fawlty Towers denken, de hilarische ruzie's tussen kok Terry, Manuel en Basil Fawlty. Kok Terry[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 4 sjalotjes, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngesneden 1/2 eetlepel tomatenpuree 400 ml witte wijn 300[...]
Bron: allrecipes.nl