Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 grote aubergine 2 kleine courgettes 3 vleestomaten 2 kleine winterwortels ½ bakje kastanje champignons 2 teentjes knoflook fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el blokjes ontbijtspek 3 el olijfolie 1 el boter of margarine 200 gr. varkenshaas, in blokjes 1 sjalot, fijngesneden 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlVoor de bouillon: - ½ liter kippenbouillon - 1 bilologische kip of 4 kippendijen - 1 ui, gesnipperd - 100 g kikkererwten uit blik, afgespoeld - 3 el[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen Plm. 24 witte asperges zout, suiker, peper 8 mooie plakken bacon Plm. 600 gram varkenshaas 2 eetlepels zonnebloemolie of maisolie 1 pakje of[...]
Bron: smulweb.nlGeklaarde boter,blokjes biefstuk, stukjes varkenshaas, blokjes fricandeau of oester, paarden, lams- of kalfsvlees paprikagehakt, kerrie- en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Plm. 24 witte asperges zout, suiker, peper 8 mooie plakken bacon Plm. 600 gram varkenshaas 2 eetlepels zonnebloemolie of maisolie 1 pakje of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlSnel en makkelijk te maken, deze Mongetes amb lomillo, recept nr 685 uit het boek Corpus del Patrimoni Culinari Català. Dat je het maar weet. En de Catalaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 600 g varkenshaas 2 tenen knoflook 1 theelepel karwijzaad 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar) 1 eetlepel paprikapoeder 5 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 vellen filobladerdeeg (diepvries) 1 schaal varkenshaas (met pesto (ca. 300 g)) 4 eetlepels olie 2 zakken worteltjes & peultjes (a ca. 350[...]
Bron: ah.nlE-nummer vrij gourmetten hoeft helemaal niet moeilijk zijn. Hierbij wat foto's en ideetjes. Deze foto's zijn al van even geleden, het verschilt per keer wat ik[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlDe tweede donderdag van april start het officiële aspergeseizoen en eindigt op 24 juni, Sint Jan (op deze dag herdenkt men de geboortedag van Johannes de[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVoor de bouillon: - ½ liter kippenbouillon - 1 bilologische kip of 4 kippendijen - 1 ui, gesnipperd - 100 g kikkererwten uit blik, afgespoeld - 3 el[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIs dit nou een bijgerecht of een hoofdgerecht? Ik denk dat het allebei kan. De liefhebber bakt hier nog een varkenshaas bij en maakt zo een klassiek[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl