Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Soms blijken sommige dingen zó belachelijk makkelijk zelf te ver- vaardigen, dat je je afvraagt waaròm je het eigenlijk altijd alleen maar uit blik hebt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOmdat ik nieuwe ondermijnwerkkleding witte shirtjes nodig heb, sta ik 's maandagochtends voor 12u in de Hema. Die dan gelukkig al open is. En zo'n basisshirt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVoor kaasliefhebbers die wel eens wat anders willen dan het geijk- te kaasplankje met een brietje en een roodschimmel. Voor mensen die van worst houden maar[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEn dan lopen we door de Jumbo op zoek naar een geschikt diner. Ik weet het; dat soort dingen moet je thuis al beslissen zodat je met een gericht lijstje[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNou heb ik toch drie-en-een-half jaar in Gent gewoond (met veel, héél veel plezier) en volgens mij heb ik er in die tijd echt geen Waterzooi gegeten. De[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMijn lieve collega H. (haar naam dient uitgesproken te worden met een vrij forse Turkse tongval, dus om haar niet tekort te doen noem ik haar liefdevol bij[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOntdekking van het jaar (niet dít jaar, dat nu pas enkele dagen oud is; maar vorig jaar, 2014) in de categorie 'restaurants' was voor mij dus: Vaartsche Rijn[...]
Bron: mangerie.blogspot.comSoms zijn er van die momenten. Zoals toen ik laatst op een nogal gek nieuw recept stuitte, besloot dat ik dit wilde gaan maken en er toen achterkwam dat ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comZittend op de Graslei, met een warm voorjaarszonnetje op mijn bol en mijn neus in een boek, heb ik menigmaal in Gent mijn ogen opgeslagen richting het[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk heb zin in gehaktballen (dat heb je soms), maar misschien eens een keer wat minder vlezige gehaktballen. Niet zo zwaar, zeg maar, maar licht verteerbaar.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOp de foto zien ze er hartstikke mooi uit, dus staan er sinds langere tijd weer eens aardappelen op het menu. Deze Hasselbackspotatis (Hasselback aardappelen)[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBastognestoof: dat klinkt als vol kruidig rundvlees met verfijnde kandijsmaak. Me want! Ach, en zulk zomers weer is het nou ook weer niet, dus een winterse[...]
Bron: mangerie.blogspot.comTweede Kerstdag, maandag 26 december 2011; ik tref voldoende voorbereidingen voor het hoofdgerecht. Of eigenlijk doe ik dat al de avond van tevoren, wanneer[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDiner alleen. Helemaal niet zielig, maar juist een moment om het er even van te nemen. Want er moeten nog stomme losgetornde kledingstukken versteld worden[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk heb een grote voorkeur ontwikkeld voor het bereiden van maal- tijden die langer dan een dag meegaan (en dan bedoel ik grotere porties waar je vaker van[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVroeger (vroegûh) had een goede patissier ook een kokerij erbij. Er werden diners aan huis bezorgd, maar ook warme kroketten of vol-au-vents.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBehalve vergeten groenten, is de Utrechtse Kanaalstraat ook dé plek voor vergeten woorden. Zoals optassen . Doordeweeks zie ik, op de fiets richting CS, de[...]
Bron: mangerie.blogspot.com