Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 54 recepten
Ingrediënten 400 g extra belegen kaas 2 sjalotten (gesnipperd) 125 g kastanjechampignons (in plakjes) 2 el olijfolie 1 el maizena 300 ml droge witte wijn[...]
Bron: ah.nlClafoutis is een luchtig Frans gebak uit de regio Limousin. Van oorsprong is het een zoet nagerecht met kersen, maar ook in Frankrijk kennen ze volop hartige[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet druk hebben is niet erg. Van hard werken is er nog nooit een mens dood gegaan. Anders wordt het als je afhankelijk bent van derden die niet op tijd komen,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet druk hebben is niet erg. Van hard werken is er nog nooit een mens dood gegaan. Anders wordt het als je afhankelijk bent van derden die niet op tijd komen,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDit recept stond in een Smaakmakend van 2011, het is een heerlijk voorafje voor vier personen. Ik serveerde het in kleine glaasjes als amuse, voor 9 personen.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 6 personen 12 lange grissini`s 80g parmaham 3 eetl. Pesto Genovese 1 ciabatta 3 eetl. Bruschetta con Formaggio 8 eetl.Bonsecco olijfolie 1 klein sjalotje[...]
Bron: smulweb.nlEen van mijn favoriete kookboeken is The Dutchman's Kitchen van foodwriter Dirk-Jan Zonneveld. Het idee voor dit boek ontstond toen hij 7 jaar in New York[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet had een heel normale dag moeten worden. Een drukke middag voor De Man en ik zou een oer-Hollandsche maaltijd maken. Slowgecookte sukadelapjes met[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comGarnalentoast met tomatencrème Ingrediënten: - 1 avocado - 2 el citroensap - 150 g Hollandse garnalen - 50 g rucola of veldsla Voor de tomatencrème: - ½[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 4 sneetjes wit- of bruinbrood, 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook, 50 g pijnboompitten, 1 handpeer, 200 g (boeren)kaas, Leidse kaas,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Salade 100 g jonge spinazie 1 krop bindsla 1 klein worteltje 1 kleine courgette Vismengsel 600 g mosselen, schoongemaakt en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 675 g magere runderstooflappen, zonder vet 3 takjes verse tijm 3 takjes peterselie 1 groot laurierblad 2 flinke tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 500 g magere lamsfilets van de nek, zonder vet en in plakjes gesneden 250 g sjalotjes, gehalveerd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 225 g gedroogde witte bonen, ten minste 8 uur geweekt 1 el zonnebloemolie 5 sjalotjes, fijngesneden 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 grote kipkarbonades, zonder vel (totaal ca. 700 gr) 8 dunne plakjes pancetta of mager ontbijtspek 2 eetl. olijfolie 3 grote[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten 2 kg mosselen 6 stengels bleekselderij 2 sjalotten 1 teen knoflook 25 g gezouten boter 250 ml droge witte wijn 1 dikbuikstokbrood 200 ml[...]
Bron: ah.nl