Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Waarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 zak gekruide ribbel partjes met knoflook en rozemarijn (aardappelen 600 g, diepvries) 400 g hamlappen (in blokjes) 2 el olijfolie 3 uien[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 côte de boeuf (ca. 1 kg) 2 takjes rozemarijn 1 citroen 2 tl grof zeezout 10 zwarte peperkorrels 3 el olijfolie 8 stronken witlof 50 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g spaghetti (pak 500 g) 2 conference peren 750 g witlof 2 1/2 el mayonaise 1 el olijfolie 2 pakjes bakbacon (dikke plak (a 150 g), in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el honing 4 el grove Zaanse mosterd 2 el walnotenolie 8 speklapjes a la minute 2 takjes rozemarijn 500 g witlof 2 sinaasappels zet alles[...]
Bron: ah.nlVariant: maaltijdsoep met rijst, tomatenpuree, peterselie en nog veel meer... Toevallig net deze variatie uitgeprobeerd op de fous-y-tout-soep van september[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlWelke kruiden bij welke Groenten! EEN KORTE LIJST DIE JE DAARBIJ een eind op weg helpt. Er zijn altijd meer combinaties mogelijk! Maar deze passen in gepaste[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comEmigreren naar Laplad hoef ik niet meer, het is nu eindelijk overdags ook lekker weer in Nederland, en het beloofd nog beter weer te worden. Op mijn weekmenu[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comJodenhaas, longhaas en bavette zijn volgens Jeroen Meus en slagers die het kunnen weten een van de beste stukjes rundvlees die bestaan. Het zijn biefstukken[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen heel lekker recept van Janneke Philippi , kookboekenschrijver en o.a. bedenker van recepten voor Delicious en andere tijdschriften. Zij heeft gezorgd voor[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen -600 g.dikke lende v/h kalf,-50 g.boter,-1/2 fijngesneden ui,-1 uitgeperst teentje knoflook,-1 klein blikje tomatenpuree,-1 dl.rode wijn,-1[...]
Bron: smulweb.nl