Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 498 recepten
Ingrediënten Porties : 4 600 gram kalkoenfilet 2 gram rode curry 1 gram gemberpoeder 15 gram maismeel 1 ei 150 gram cornflakes ( met deegroller kapot[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 12 ansjovisfilets 200 gr zwarte olijven zonder pit 4 eetlepels kappertjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden 150 ml olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 (500g) aubergines 2 el olijfolie 1 middelgrote ui, gehakt 3 teentjes knoflook, geperst 6 takjes verse peterselie, fijngehakt[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 g korte pasta, bijv. orecchiette of middelgrote schelpjes 2 eetl. olijfolie 450 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kabeljauwhaasjes á 175 gram of 2 van 350 gram 3 sjalotten, fijngehakt 2 teentjes knoflook, gehakt 250 ml. slagroom 2 volle[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 eieren 2 el extra vergine olijfolie 1 teentje knoflook, geperst 1 stokbrood, circa 25 cm lang, circa 225 g 3 rijpe tomaten, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 rode paprika's, in vieren gesneden en zonder zaden 225 g rauwe reuzen- of steurgarnalen, gepeld 500 g mosselen in de schelp,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 175 g tuinbonen uit de diepvries 2 blikjes sardines in olie, à circa 125 g, uitgelekt 3 el olijfolie, extra vergine 2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 8 vastkokende aardappelen à circa 200 g 2 el olijfolie, extra vergine 20 g boter 125 g gerookte zalm 1 el citroensap 150 g kwark[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 g couscous 5 dl kokendheet water of visbouillon 12 verse sardines (elk ca. 80 g), schoongemaakt 4 tomaten (totaal ca. 200[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 2 eetlepels olijfolie, apart te verwerken 7 teentjes knoflook, fijngesneden 3 middelgrote uien, fijngesneden 2 kleine groene[...]
Bron: allrecipes.nlAls vegetarier (of bewuste eter) heb je zo je adresjes nodig waar je altijd even terecht kan om je honger te stillen. Hongerig in de stad wil je jezelf niet[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlJoehoe! Het is inmiddels tien voor 12 op zaterdagavond en ik lig heerlijk in bed. Ik ben nog steeds bij m'n ouders, waar ik een weekendje vertoef en het voelt[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe gefrituurde kappertjes, die ik vorige week op mijn blog publiceerde, hebben wederom een bestemming gevonden. Niet alleen als smaakmaker over de salade die[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten 2 courgettes 1 citroen (schoongeboend) 4 el olijfolie extra vierge 400 g kipfilet 1 bakje verse basilicum ((15 g), fijngesneden) 1 blikje[...]
Bron: ah.nlKerstkransje erbij? De pan gesmolten kaas is meestal niet het probleem, maar wat eet je nou eigenlijk het beste bij een kaasfondue? Even wat ideeën op een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nl