Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 99 recepten
Dit recept is van mijn favoriete receptenschrijfster Florine Boucher . De Franse en Italiaanse keuken zijn haar 'geboortegronden.' Ze heeft vanaf 1988[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 gele paprika, zaadjes en zaadlijsten verwijderd en in stukjes gesneden 1 blikje of pot (ca 400 g) bruine bonen of kidneybonen[...]
Bron: allrecipes.nlde 24e waren B. en I. bij ons, dus vierden we toen al een beetje kerst met een vegamenu. Salade met geroosterd brood en gegrillde kaas , idee uit de Kerst[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOttolenghi heeft iets met de combinatie aubergine en granaatappel. Naast de bekende aubergines met karnemelksaus die zo mooi op de Noord-Amerikaanse cover van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comvoor 4 personen Voor de gehaktbroodjes: 600 g kippengehakt 1⁄2 teentje look enkele takjes peterselie 150 g Parmezaanse kaas (stuk) 1 ei 40 g (klassiek)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 reuzen gamba s; peper, zout en cayennepeper; gemengde sla; 4 kerstomaatjes. Voor de marinade: olijfolie; fijngehakte peterseliestengels; 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen VOOR MARINADE: 1 e vers grof gemaalde zwarte peper witte gedeeltes van 3 lente-uien, in stukken 200 ml balsamicoazijn 3 ansjovis es 3 e[...]
Bron: smulweb.nl2 ontvelde knoflookteentjes, 1 ontvelde sjalot,in vieren, 200 gram zongedroogde tomaatjes,uitlekgewicht, 5 eetl gezeefde tomaten, 2 eetl balsamico-azijn,de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 175 g linzen 750 ml kippenbouillon 1 grote ui, grofgesneden 600 g aardappelen, geschild en in vieren gesneden 300 g pompoen,[...]
Bron: allrecipes.nlAppelmoes, uienconfijt, wortelen, wild,... het is er een beetje de tijd van het jaar voor.Alleen dat wild, daar ben ik nooit een fan van geweest (hoewel,als je[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 Voor het pizzadeeg 170 g broodmix ½ tl instantgist 30 g Parmezaanse kaas, vers geraspt 120 ml lauwwarm water 2 el extra vergine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 el olijfolie, extra vergine 1 reepje citroenschil 1 klein takje verse tijm 1 klein takje verse rozemarijn 675 g kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kalkoenfilets, circa 500 g in totaal 1 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 1 pastinaak, in dobbelsteentjes van 1 cm[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g everzwijnvlees om te stoven, zonder vet en in stukken gesneden 2 uien 1 kaneelstokje 250 ml rode wijn 15 jeneverbessen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels verse peterselie, fijngesneden 2 eetlepels verse oregano, fijngesneden 2 eetlepels verse[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 2 blikjes linzen (à plm. 340 gr) of 250 gram linzen zelf koken volgens gebruiksaanwijzing op het pak (plm. 20 min koken!) 4 plakken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Basis 4 aardappels in de schil, schoongeboend 1 theelepel grof zeezout 50 g zachte boter Vulling 1 2 tomaten, ontveld en in blokjes 2 el[...]
Bron: smulweb.nl