Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
voor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlEerlijk duurt het langst dus ik zal maar meteen opbiechten dat het idee voor dit recept niet van mezelf komt, het stond namelijk op een papiertje bij mijn[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beTja, en toen stond ik ineens aan het hoofd van twee flinke dozen zure appeltjes... Heerlijk, en geweldig om van alles mee te kunnen doen, maar je blijft even[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIn het kader van ‘beweging is goed voor je’, heb ik mezelf een tijdje geleden voorgenomen om iedere dag minstens een half uur (tot een uur op[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlOk, ik heb deze gehaktballen nu meerdere keren gemaakt en ze zijn echt ongelooflijk lekker! Voor de vleesliefhebber: deze balletjes zijn niet van echt te[...]
Bron: geweldig-gezond.blogspot.nlTomatentroost noem ik dit recept omdat je het van de laatste tomaten maakt die het niet meer redden om mooi rood te worden. Dus als je tomaten dreigen bruin te[...]
Bron: jantien-s-keuken.blogspot.com1 kg rabarber, schoongemaakt, in stukjes van 2 cm. gesneden; 250 gram uien, gesnipperd; 150 gram dadels, ontpit, fijngehakt; 5 dl appel(cider)azijn (5%); 1[...]
Bron: smulweb.nl< 500 g jonge rabarberstelen < 200 g verse (diep gevroren) dadels < 250 g suiker < 1,5 dl (kruiden)azijn < 1 tl geel of zwart mosterdzaad < 1 tl kerriepoeder,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen *150gr grauwe erwten*2l water*100 gr linzen*30gr verse gist*120gr bloem*3 eetlepels olijfolie*2 uien*200gr magere kalfspoulet*200gr[...]
Bron: smulweb.nl