Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 2554 recepten
Ingrediënten 1 citroen 1 zakje verse peterselie (plat (20 g)) 1 theelepel zout & peper (mix (strooibusje a 100 g)) 400 g tomaten 1 komkommer 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nlvoor 3 personen Knoflook, sjalotjes, ui, (verse) rozemarijn, (verse) tijm, tomaat, rode wijn, sinaasappelschil, cranberry compote/ jam, peper en zout (en[...]
Bron: smulweb.nlJullie denken misschien dat ik elke dag sta te springen om te koken, maar héél af en toe heb ik daar eens helemaal geen zin in. Na een drukke dag is er dan[...]
Bron: yentlcookedwithlove.blogspot.comvoor 2 personen 200 g filet van vaste vis (zalm, zeewolf, zeeduivel, wijting), 6 scampis (diepvries), 2 sjalotjes, knoflook, middelgroot blik tomatenblokjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 350 gr aardappelen - 200 gr prei - 250 gr tomaten - 1 middelgrote ui - 150 gr achterham in blokjes - 2 el vloeibaar bak/braadproduct - 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 courgette 1 rode ui (gepeld) 4 (tros)tomaten 2 eetlepels olijfolie extra vierge met basilicum 8 eieren 150 g geraspte belegen kaas 25 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 12 450 gr gedroogde linzen 1 blikje (400 gr) tomaatblokjes, uitgelekt 1 liter runderbouillon 600 ml water 1 wortel, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 courgettes 2 tomaten 4 eetlepels olijfolie 200 g zilvervliesrijst 1 ui (gesnipperd) 200 g rundergehakt 1 theelepel kaneel 50 g rozijnen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels olijfolie met basilicum (fles a 250 ml) 2 doosjes zalmfilet (diepvries, a 250 g) 1 cup kaassaus (koelvers, 150 g) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 zakje blanke amandelen (45 g) 3 cm gemberwortel 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie ½ theelepel gedroogde dragon (versgemalen) peper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui 2 wortelen 2 stengels bleekselderij 1 gele paprika 75 g chorizo 1 eetl. olie 4 dl kippenbouillon (van blokje) 420 g witte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 niet te vers ciabatta of stokbrood in blokjes ca. 1 dl olijfolie extra vierge 3 bosuitjes in ringetjes 100 g zwarte olijven zonder pit[...]
Bron: smulweb.nlIk kijk graag naar het programma De wilde keuken met Wouter Klootwijk. Twee weken geleden ging de uitzending over verse ongepelde garnalen. Deze ongepelde[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 200 gr gerookte zalm 2 eetl Italiaanse salademix ( met gedroogde tomaatjes , pitten en croutons ) 1 kg asperges 1/2 citroen 2 eetl rucola 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 bakje cherrytomaten aan de tak (250 g) 1 el olijfolie 8 plakjes pancetta (Italiaanse bacon, vleeswaren) 2 zakjes mozzarella (light (a 125[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 3 1 1/2 kilo witlof (12-24 stronkjes) 12 plakjes ham 24 plakjes kaas (250 g) 4 of 5 tomaten, in schijfjes wat boter en paneermeel[...]
Bron: allrecipes.nlEén september, de school start weer en tijd voor goeie voornemens. Niet dat het problematisch is hé maar toch. Af en toe spannen we de riem een beetje strakker[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlLekker (na)zomers gerecht... - 450 g rijpe tomaten, zonder harde kern, in dikke parten - 390 g paellarijst - 2 tl (gerookte) paprikapoeder - flinke mespunt[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlvoor 4 personen 500 g kippengehakt 4 broodjes broodkruim (van 2 sneden witbrood) sla, gemengde 1 tomaat (grote) ½ komkommer 1 teen knoflook (geperst) 2[...]
Bron: smulweb.nlIk ben de laatste tijd (weer) een beetje aan het vogelen met mijn eten. Mijn Crohn blijft onrustig en omdat ik niet zo heel goed in mijn vel zit eet ik niet[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlvoor 4 personen =5 el vloeibare margarine. =1.1/4 kg kruimige aardappelen geschild en in blokjes. =500 gr.spruitjes,schoonge- maakt en gehalveerd. =1 zak[...]
Bron: smulweb.nlSoms blijken sommige dingen zó belachelijk makkelijk zelf te ver- vaardigen, dat je je afvraagt waaròm je het eigenlijk altijd alleen maar uit blik hebt[...]
Bron: mangerie.blogspot.com90 ml olijfolie, plus naar behoefte extra 6 teentjes knoflook, ongepeld en gekneusd met de platte kant van een mes of uw hand 500 g kerstomaatjes 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nl