Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 764 recepten
Alweer zo'n lekker, gezond bijgerecht. Dit gerechtje kun bewaren in de koelkast. Omdat er geen zout wordt toegevoegd is het maar enkele dagen houdbaar. Naar[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMISE EN PLACE betekent eigenlijk heel eenvoudig 'alles op zijn plaats'. Je kunt je voorstellen dat er in een groot restaurant al veel gebeuren moet voordat het[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlChantal van der Meulen - Smeets! Chantal is al jaren een goede vriendin van mij. We kennen elkaar van de vakanties met "lotgenoten", Chantal heeft namelijk ook[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVoor gyroskruiden die je in de winkel koopt geldt hetzelfde als voor veel andere kruidenmixen, ze bestaan voor een groot deel uit zout. Niet kopen dus, maar[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWanneer het buiten warm is, is het goed voor je lijf om een beetje pikant te eten. Vandaar dat in veel landen met tropische temperaturen het eten vaak zo[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlOpnieuw een recept van Chantal! Toen ik deze week boodschappen deed zag ik dat de reuze champignons in de aanbieding waren. Aangezien ik een voorstander ben[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlZoals beloofd vandaag het recept van de 'andere champignon' van Chantal! Ik ben een groot voorstander van een warm ontbijt of lunch omdat dit voor mij beter te[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVorige week kwam geheel onverwacht een vriendin met haar man hier logeren (en voetbal kijken!). Het ontbrak me aan energie om uitgebreid te koken, maar de[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVinden jullie dit ook niet dé week voor worteltjessoep? We wensen het Nederlands Elftal heel veel succes zaterdag! Chantal maakte dit heerlijke recept: Deze[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet is de eerste maandag van de maand, tijd voor een kookterm! Onlangs werd mij de vraag gesteld: "Wat betekent konfijten eigenlijk?" Hoewel er in mijn hoofd[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDeze Japans gekruide nootjes ontstonden bij toeval. De laatste maanden eet ik als tussendoortje regelmatig een handje noten. Ze zijn gezond en voedzaam en vol[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDeze champignons kun je als voorgerecht, als bijgerecht óf als flinke tapas serveren. Het pepertje maakt het gerechtje pittig, je kunt deze weglaten als je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen aantal jaren geleden vertelde iemand me eens dat zij, wanneer ze boerenkool at, de helft van de aardappels door knolselderij vervangt. "Lekker mager", zei[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlAfgelopen week verdiepte ik me in het kaasplankje . Natuurlijk heb ik in mijn leven al diverse kaasplankjes gezien en gegeten, maar om er zélf een samen te[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet is lente en we hebben gisteren weer een heerlijke dag gehad! Zodra de zon gaat schijnen krijg ik direct meer zin in salades. Dit is echt een zomers bordje[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlBij BBQ hoort saté, vinden jullie ook niet? Maar net zoals zoveel dingen, bevatten ook satéstokjes uit de winkel veel ongezonde toevoegingen . Geen probleem,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDeze bami ontstond in een week waarin ik een hele witte kool voor mezelf kocht. Ik zocht wat restjes bij elkaar en was verrast over de heerlijke smaak![...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet eerste gerecht dat mijn man tijdens onze verkering voor mij maakte was andijviestamppot. Bij hem thuis zag ik op het aanrecht een pak mix voor[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlAlweer zo'n recept op een stokje... Handig in deze tijden waarin de BBQ vaak brandt. Natuurlijk kunnen ze ook worden gebakken in een hete pan! Ik gebruikte[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSinds september vorig jaar vermijd ik niet alleen geraffineerde suiker, maar ook chemische zoetstoffen. Op mijn blog ga ik niet de discussie voeren of ze wel[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl