Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten Porties: 2 1 eetlepel oestersaus 1 eetlepel zoete chilisaus 1 theelepel rode currypasta 1/2 eetlepel witte wijn 2 kipfilets, in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 inktvissen (ingevroren verkrijgbaar bij de visboer) 1 teentje knoflook 1 ui olijfolie 1 paprika 100 g serranoham 10 groene olijven 1 ui[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 inktvissen (ingevroren verkrijgbaar bij de visboer) 1 teentje knoflook 1 ui olijfolie 1 paprika 100 g serranoham 10 groene olijven 1 ui[...]
Bron: smulweb.nlZonder hartjes, ja. Want ik ben behoorlijk a-romantisch en houd niet van ‘klef’. Hartjes in je avondmaaltijd zijn leuk als je zestien bent. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlStoofperen met Effect Dit zijn toch feestelijke peertjes... Een lust om te zien en ze smaken heerlijk. Dat kan ik je wel vertellen. Ingrediënten 1 citroen 1[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlDeze tajine is misschien niet klassiek, maar wel wat ik ervan maakte (en lekker). Vaak maak ik tajines met harissa, maar zonder deze peperpasta is hij mooi[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIngrediënten zoete vulling: 1/2 citroen 75 g dadels 75 g gedroogde vijgen 75 g pistachenoten 1 pak mix voor oliebollen (500 g) 1 tl koenjit (of kurkuma)[...]
Bron: ah.nlIk heb jullie eigenlijk nog niets verteld over oudejaarsavond (nu niet dat dat al zo lang geleden is maar toch ...). We brachten de avond met vrienden door,[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beWeet je wat ik zo fijn vind aan mijn kooklessen bij David Selen? Dat is dat je er leert hoe je met heel weinig producten - topproducten, dat wel, da's evident[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWeet je nog? Een tijdje geleden deed ik mee aan post ivm finger foods. Ik heb het niet gehaald maar een dikke proficiat aan de winnaar hoor. Foodblogevent[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlJe weet niet wat te kiezen om te eten? Kies dan gewoon voor eenvoud en natuur. Gebruik hetgeen je liggen hebt in de keuken, gember, kokosmelk, prei, rode[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlAl een tijdje volg ik het blog van David Lebovitz. Hij verhaalt er over zijn leven en reizen en geeft tips voor het bezoeken van landen en restaurantjes en[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl100 gram zwart mosterdzaad, 200 ml witte wijn azijn, 40 gram rietsuiker of honing, zout, peper, snufje kurkuma. Laat het mosterdzaad minimaal 8 uur weken in de[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlEen stukje vis is altijd lekker. En vandaag opteren we voor de zeewolffilet!! Een mooie witte en stevige vis, die we zowel kunnen bakken in de pan als in de[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beToen ik jaren geleden ooit voor werk onderweg was in Marokko, bood onze taxichauffeur, met wie we dagen achtereen hadden opgetrokken ons een maaltijd aan. Hij[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlVoor 6 personen: 400 gr paella rijst (of risotto rijst), 1 liter bouillon (vis, vlees of groenten afhankelijk van of je voor vis, vlees of vegetarische paella[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl