Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten Porties : 12 750 ml water, apart te verwerken 350 ml kippenbouillon 175 gr wilde rijst 150 gr rookspek 500 gr ui, fijngesneden 375 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 g basmati- en wilde rijst gemengd 4 kleine eikelkalebassen, à circa 750 g peper en zout 185 g gekookte kastanjes (uit blik[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 5 dl melk 100 gr rijst (Lassie dessertrijst) 1/4 stokje vanille of vanillesuiker ca. 10 amandelen 1 eetlepel suiker 3 dl[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 g kipfilet sap van een limoen 1 tl gehakte, verse gember 2 mespunten chilivlokken 1 el olie 160 g lente-uitjes 16 verse lychees (of uit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Parelhoenfilets 2 eetl. bloem zout en versgemalen peper 2 sjalotten 1 zakje geschaafde amandelen 60 g braadboter 2 eetl. tomatenpuree 250 g[...]
Bron: smulweb.nlMet alle 28 verschillende Wereldgerechten van Knorr zou je je "even ergens anders wanen", zegt de fabrikant. Nou wil ik me na een lange werkdag best even[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBrood en noten gaan goed samen, zowel in hartig als in zoet brood. In de loop der tijd heb ik al vele variaties gebakken. Ook deze creatie viel weer erg in de[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen - handjevol eekhoorntjesbrood of wilde paddestoel - 2 el olijfolie - 2 stengels bleekselderij, stukjes - een rode ui - 2 teentjes knoflook -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - handjevol eekhoorntjesbrood of wilde paddestoel - 2 el olijfolie - 2 stengels bleekselderij, stukjes - een rode ui - 2 teentjes knoflook -[...]
Bron: smulweb.nlNa de lijst van afgelopen maandag hoe mijn eetpatroon eruit ziet ook het eet 'schema' van onze kinderen. Ook heel globaal genomen, want elke dag is anders en[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comEen aromatisch zoet brood met specerijenmix Als je regelmatig mijn blog leest, dan weet je dat ik graag desembrood bak. Meestal bak ik tweewekelijks een aantal[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRijstpudding met Aardbeiensaus Dit is een traditioneel Kerstdessert in Noorwegen. Ze noemen het daar rijstcreme. De saus varieerd nog wel eens qua vruchten. Er[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIk krijg geregeld de vraag wat ik nu eigenlijk op een dag eet. Graag wil ik jullie meenemen in een willekeurige dag van de week. Wat eet ik en een paar tips[...]
Bron: kleurrijketen.blogspot.nlZuurkool met wortel, aardappels, amandelen en blokjes gebakken tofu Het is zo simpel dat ik ervan overtuigd was dit recept al lang te hebben gegeven. En aan de[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIngrediënten 70 g hazelnoten (bakje 95 g) 1 bakje pecannoten (ongezouten (115 g)) 3 el olijfolie 1 schaal kastanjechampignons ((250 g), in kwarten) 1 el[...]
Bron: ah.nl