Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 12 500 gr kleine zwarte bonen (zgn. turtlebeans) 1 eetlepel komijnpoeder 1/2 theelepel chilipoeder 1/2 theelepel zout 1/2 bosje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 Viskruiden 1 eetlepel paprikapoeder 2 snufjes kerriepoeder 2 snufjes gemalen komijnzaad snufje pimentpoeder (allspice) snufje[...]
Bron: allrecipes.nl250 gr witbroodmix 1 ei 1 dl melk 3 el olijfolie 1 thl zout 2 el Maza Baba Anoesch 1 uitgeperst knoflookteentje 6 in stukjes gesneden gedroogde abrikozen 1 ei[...]
Bron: smulweb.nl125 gram bloem 50 ml melk 15 gram boter 1 eetlepel citroensap 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel komijn 1/2 theelepel koriander 1 theelepel cayennepeper[...]
Bron: smulweb.nlPindasaus wordt in Nederland vaak 'satésaus' genoemd, omdat we deze vaak bij saté eten. Dit is eigenlijk niet correct omdat er vele verschillende andere[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlLusten jullie ook wel Bloemkool dan ? Een gevleugelde vraag van Ome Willem, waarop alle kinderen luidkeels 'Jaaah !!' riepen. Inclusief een enthousiaste,[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlPindasaus wordt in Nederland vaak 'satésaus' genoemd, omdat we deze vaak bij saté eten. Dit is eigenlijk niet correct omdat er vele verschillende andere[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlAfgelopen weekend heb ik maïskoekjes gebakken, we gingen patat eten maar we hadden er niks bij. De patat maakt Evert altijd, het liefst van eigen aardappelen,[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDit is een heerlijk warm en vullend avondmaal, maar toch licht verteerbaar! Boordevol groenten, goede koolhydraten en eiwitten, wat wil je nog meer? :) Ik heb[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlVandaag een experimentje. Uit het boek Plenty van Yotam Ottolenghi . Iedereen die ik spreek is altijd lyrisch over die man en dit boek. Ik heb bij veel van[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDit was een erg goede combinatie. De stamppot met bloemkool werd goed op smaak gebracht met kerrie, gebakken ui, knoflook en een scheut kokosmelk. Erop kwam[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVroeger had ik het hier op het blog al eens voorzichtig over veganistisch eten. En ik moet er nu wel een beetje lachen, want ik zette er toen nog net geen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1,5 kilo lamsbout, in blokjes en grote stukken vet weggesneden Voor het kruidenmengsel 2 eetl koriander 2 theel komijn 1/2 theel[...]
Bron: allrecipes.nl1 basisrecept briouates 1 lepel boter 1.5 lepel bloem 300 ml melk zout witte peper 500 g garnalen partjes citroen VARIATIE: in hotel El Minzah (Tanger) voegt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pannenkoekjes - 3 grote zoete aardappelen, ca. 750 gram - 300 gram zelfrijzend bakmeel - 5 eieren - 10 eetlepels melk - 2 handjes koriander,[...]
Bron: smulweb.nl