Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 119 recepten
Uitje, verse gember en knoflook fruiten. Kerriepoeder & kurkuma erbij. Gamba's op hoog vuur even bakken in dit kruidenmengsel. Chinese kool in reepjes[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl500 gram witvisfilet, 5 middelgrote aardappelen, 2 tomaten, 3 rode uien, 1 el boter, 400 ml visbouillon, 1 tl gember, 10 gedroogde abrikozen, 100 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 350 gram rauwe gamba`s (gepeld en ontdaan van darmkanaal) Of 500 gram diepvriesgamba`s. 2 bosuitjes, in smalle ringen 4 kastanjechampignons,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 middelgrote, gepelde gamba's (ca. 15 g/stuk) 4 loempiavellen 2 sjalotten (50 g) 3 lenteuitjes (50 g) ½ teentje knoflook 50 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de kokossoep: 1 liter kokosmelk ½ liter (kippen)bouillon 2 tl garam masala specerijen 1 st sjalot 1 teen knoflook 2 st citroengras[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1/2 kilo gepelde gamba`s 200 gr. speklap 2 teentjes knoflook 3 sjalotjes 3 theelepels vissaus 2 theelepels maizena 2 theelepels palmsuiker 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1/2 kilo gepelde gamba`s 200 gr. speklap 2 teentjes knoflook 3 sjalotjes 3 theelepels vissaus 2 theelepels maizena 2 theelepels palmsuiker 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten voor de loempia’s: 12 middelgrote, gepelde gamba’s (ca. 15 g/stuk) 4 loempiavellen 2 sjalotten (50 g) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Gambas knoflook Sterke tomatenbouillon Bieslook Zeezout Chorizo Sjalot Babyvenkel Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de[...]
Bron: smulweb.nl"I need something dazzling," zei zij in overbodig Engels. Maar zo is het en ik neem mijn toevlucht tot een indrukwekkende creatie van Roald Dahl, gelauwerd[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 2 personen 10 asperges 10 grote gamba`s ongepeld 1 grote moot zalm 1/2 kilo kruimige aardappelen 30 gr zeekraal 4 el slagroom roomboter +/- 300 ml melk 1[...]
Bron: smulweb.nlIk kwam er een paar maanden geleden al eens langs en werd toen gegrepen door het prachtige gebouw en het zomerse terras langs de Waal, maar omdat er toen geen[...]
Bron: mangerie.blogspot.comGarnalen zijn lekker, maar wel eng. Je kunt er doorheen kijken, zoals bij sommige bejaarden. Dan zie je, dwars door dat hangende zeildoek van vlees heen, de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 200 gram komijnekaas 150 gram graskaas 3 kleine rode pepertjes (tjabeh rawit) 3 teentjes geperste knoflook 8 grote gamba`s 1 lenteui 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten voor de loempia’s: 12 middelgrote, gepelde gamba’s (ca. 15 g/stuk) 4 loempiavellen 2 sjalotten (50 g) 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 teentjes knoflook 1 (2,5 cm) stukje gember 1 rode peper (zonder zaadjes, als je het minder heet wil) 1/2 theelepel zout 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 150 gr scholfilet - 150 gr tongfilet - 150 gr zalm 150 gr - schone gamba′s - 1 prei 2 sjalotten - 1 bl laurier snuif oregano - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 25 stuks gamba′s 1 teentje knoflook, geperste 1 stuk lombok, rode, verse, van de zaadjes ontdaan 1 stuk ui, gesnipperde 1 el. sojasaus,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 grote ongepelde gambas 1 grote ui 2 tenen tnoflook 2 el. roerbakolie 1/2 el. currypasta of kerriepoeder 1 blikje tomatenstukjes 400 gr. 2[...]
Bron: smulweb.nl