Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 4 125 g gedroogde zwarte bonen, ten minste 8 uur geweekt 4 zeebaarsfilets, circa 550 g in totaal, met vel 1 el rijstwijn peper en[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 el olijfolie Chileense zeebaarsfilet, ontveld Zout Witte peper, versgemalen 1/2 el verse Italiaanse peterselieblaadjes, fijngehakt 1/2 el[...]
Bron: smulweb.nlDit bordje zou zo uit één van de boeken van Pascale Naessens kunnen komen (want heel puur, gezond en weinig werk!), maar dat is niet het geval. Het is het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze week zag ik Sofie Dumont zeebaarsfilet à l'Ostendaise maken. Het toeval wilde dat ik dat zelf ook net gemaakt had. Neen, niet de zeebaars, maar de saus.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZeebaars met paddenstoelen en aardappels Ik ben opgegroeid aan zee en nabij een klein vissersdorpje. Vis is mij met de paplepel ingegoten. Figuurlijk[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLess is more. Dat motto gaat helemaal op voor dit gerecht. Slechts enkele goeie producten volstaan om dit fantastische voorgerecht in een mum van tijd op tafel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten : 1 à 2 zeebaarsfilets p.p. Tomatengarnituur: ontvelde, schoongemaakte en fijngehakte tomaten olijfolie fijngehakte tenen knoflook peper en zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 tl geraspte gember 1 el lichte sojasaus ½ tl sesamzaadolie 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 el droge sherry, droge witte wijn[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg gemengde hele zeevis zoals rode mul, rode poon, wijting, zeebaars, dorade, zeeduivel (3 soorten minimaal); eventueel extra graten van[...]
Bron: smulweb.nl1.5 kg zeevis selderij peterselie 5 worteltjes 1 ui 1 venkelknol 4 a 5 tenen knoflook 1 a 2 laurierblaadjes 10 cm citroenschil saffraan 1 ui 4 a 5 ontvelde[...]
Bron: smulweb.nl2 l visbouillon 2500 g vis en hele schaaldieren olijfolie gesnipperd ui venkelgroen 3 geplette teentjes knoflook 1 laurierblad 3 ontvelde gehakte tomaten 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 4.1/2 kg vis (neem verschillende soorten, bijvoorbeeld zeetong, zeebaars, blankvoorn, tarbot, baars), 1 zwaardvis, 12 sardines, 2 kg tomaten,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 filets van rode poon of zeebaars, 1 el olijfolie, snuifje geraspte nootmuskaat Voor de saus: 75 g knolselderij, 1 stengel bleekselderij, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 zeebaars van 1,5 kg of een andere vis in z′n geheel 3 uien 4 vleestomaten peterselie 1 citroen 1 theelepel zout 1/2 theelepel oregano[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 zeebaars van 1 1/2 kg of andere vis (in z′n geheel !!) 1 tl zout versgemalen zwarte peper 1/2 tl oregano 1 el citroensap 3 uien in[...]
Bron: smulweb.nl