Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 66 recepten
voor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 flinke el boter 100 g (verse) zilveruitjes 200 g kastanjechampignons 600 g reepoulet Gemalen peper en zout 2 el bloem 2 jeneverbessen 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 1 klapstuk van 500 gram 2 dl rode wijn (of ¼ liter) 1 runderbouillonblokje ½ liter water 10 jeneverbessen 1 teentje knoflook 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode kool a 1 kg zout 6 kruidnagels 1 laurierblaadje 2 jeneverbessen 1 theelepel kaneelpoeder 1 volle eetlepel keukenstroop 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen Wildgoulash voor 500gr.diverse wildstukjes Ingredienten voor de marinade 300 cl.rode wijn 3 teentjes knoflook 1 grote ui 5 gekneusde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pond wild zwijn stoofvlees 2 uien 4 tenen knoflook zout en peper bouquet garni van thijm/rozemarijn/selderij/peterselie en salie) 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram wild (ree of ander wildsoort) 50 gram gedroogd eekhoorntjesboord 125 gram mager gerookt spek 2 el reuzel 6 jeneverbessen 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo runderriblappen of sucadelappen 8 grote uien (in halve ringen gesneden) 125 g grote verse champignons (in plakjes) 100 g roomboter 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ouderwets lang Deze recept maak je (wegens bereidingswijzen) wanneer je een paar dagen vrij hebben. voor bout 1 geitenbout van 1500 g zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui in ringen 1/2 rode en groene paprika in blokjes 1 kg eisbein(varkensknie) 500 gram zuurkool 1 glas witte wijn wat jeneverbessen mespuntje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen - 150 g. spek(speklap) - 1500 g. hertengoulasch -2 uien - 1 stronk prei - 300 g. wortel - 3 tenen knoflook - 1 takje rozemarijn - 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen 500 gram uien 3 dl rode wijn 3 dl vleesbouillon (gemaakt van 3 vleesbouillon tabletten) 250 gram kastanjechampignons 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ouderwets lang Deze recept maak je (wegens bereidingswijzen) wanneer je een paar dagen vrij hebben. voor bout 1 geitenbout van 1500 g zout[...]
Bron: smulweb.nl