Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
4 eetlepels oestersaus 1 eetlepel droge sherry 3 cm verse gember, fijngesneden 2 eetlepels sojasaus 1 eetlepel citroensap 1/4 rode peper, fijngesneden 500 ml[...]
Bron: smulweb.nlElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beChaos aan de Schie, met dit jaar lady chef Jannie Munk die tot 10 juli restaurant l'Orage doet herleven bij Lijm & Cultuur aan de Rotterdamse weg 270. Een[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlDruk weekend deze week! Gisteren na een lange schooldag flinke lading aan boodschappen in huis gehaald. Vandaag vroeg opgestaan om het huis eens grondig te[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 8 vellen filobladerdeeg (diepvries) 4 sjalotten (in ringen) 3 eetlepels olijfolie 450 g oesterzwammen (in reepjes) 4 zongedroogde tomaten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el oestersaus 1 el droge sherry 3 cm verse gember (fijngesneden) 2 el sojasaus 1 el citroensap 1/4 rode peper (fijngesneden) 500 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el sesamzaad 1 el oestersaus 1 el Japanse sojasaus 1 cm verse gember (zakje 150 g) 3 wortels (schoongemaakt) 4 el olijfolie 1 zakje bosui[...]
Bron: ah.nlAl een keer eerder heb ik een visstrudel gemaakt, maar ik vond het leuk om het nog eens te doen en ietsje beter. Meer kleur op het bord. Dit recept had ik ook[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlvoor 2 personen 2 sjalotten 1 teen knoflook 500 gram oesterzwammen 500 gram kastanjechampignons 1 theelpl dragon scheut balsamico 400 gram filodeeg 100 gram[...]
Bron: smulweb.nl