Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 64 recepten
Kalfsschnitzel met cantharellen en koffie Malse schnitzels door ze niet aan te bakken, maar ze in de koude koekenpan en koude boter te leggen en daarna pas op[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 1 kg. wildzwijnshaas versgemalen peper, zout 8 ganzenlever medaillons a 40 gram 8 broodcroutons 2 dl. Madeira 5 dl. kalfsfond[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 gr cantharellen 125 gr mager gerookte spek, in blokjes gesneden 3 uien, fijngehakt 2 theelepels witte bloem 250 ml zure room[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 2 eetlepels zonnebloemolie 1 klontje boter 500 gr kalfshaas 750 ml cider 2 uien, gesnipperd 1 sjalotje, fijngesneden 2 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 15 gr boter 50 gr magere bacon 1 kleine ui, zeer fijngesneden 500 gr verse cantharellen, schoongemaakt zout en versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kg groene bonen, gedopt 2 lambsracks 2 sjalotjes, fijngesneden 400 gr cantharellen 5 takjes lavendel olijfolie zoveel als[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 Velouté-saus 1,5 liter kokend water 1,5 kippenbouillonblokje 30 gram boter 2 eetlepels bloem Soep 500 gram cantharellen,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 100 g shii-take 100 g cantharellen 150 g oesterzwammen 75 g boter 2 sjalotjes gesnipperd 50 g bloem 150 ml droge witte wijn 1 pot[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg vastkokende aardappelen, geschild 1 citroen 4 biefstukken van wildzwijn à 150 g, op kamertemperatuur 250 g cantharellen,[...]
Bron: smulweb.nlIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil jullie graag - in de herhaling - nog een keer laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil u graag toch nog even laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle. Het werd niet alleen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comAl tijden staat Aan de Amstel heel hoog op mijn lijstje van must-go-to-restaurants. Of, stond. 'n Tijdje terug kreeg ik een telefoontje van Michiel van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.com" 250 gram oesterzwammen, 100 gram shii-takes, 100 gram cantharellen, 400 gram (lint) pasta, olijfolie, (eventueel) wat shoyu of tamari De lekkerste recepten[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMijn echtgenoot is een liefhebber van de Hollandse pot. Ik ben daar helemaal niet zo van. Ik maak het wel, want hoe is het gezegde ook alweer? De liefde van[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comWat gaat de tijd snel! Het is alweer 11 dagen geleden sinds mijn laatste blogbericht. Niet dat ik in die tijd stil heb gezeten, ik heb van alles gedaan,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 40 g boter 300-350 g gemengde paddestoelen (shiitake, cantharellen, pied de mouton), in stukjes 1 tl tijmblaadjes 2-3 el fijngesneden (platte)[...]
Bron: smulweb.nl